İş yerinde benden yaşça büyük erkek arkadaşım, seni yapan anne baba çok güzel yapmış dedi bana. Ben de babama dedim. Babam da teşekkür ediyoruz, çok özene bezene yaptık, çok yorulduk dedi. Babam normal mi 😂
1 ay
Ben boşanmış bir iş adamıyım. 2 kızım var. kızlarım bana böyle bir şey söylemeye cesaret edemezlerdi. o sınırı hep korurum. anne cocuklar ile çok samimi olabilir ama babaların kız cocukları ile mutlak sınırı olması gerektiğini düşünenlerdenim. ayrıca ben kıskanç bir erkeğim asla kızlarımla böyle bir şey yapamazdım. sonuç: baban her ne kadar neşeli arkadaş gibi bir baba olsada : bana göre normal değil.
Cevap
5Cevap
Adam dalga geçiyor boş ver
Fazla rahat sanki başka baba olsa adamı yer benimki çıkta millet kız görsün diyor beni koluna takıyor hava atıyor erkeklere
Adam baya ciddiydi yani adamı tanımıyor bile
Adam makaraya vurmuş 😂
Fazla rahat sanki başka baba olsa adamı yer benimki çıkta millet kız görsün diyor beni koluna takıyor hava atıyor erkeklere
Bence sen fazla alınganlık yapionn napsin adam kırsin döksün mu savaş mi cikarsin 😂
Tm çıkarmasın 😂 eve baskıcı erkek sipariş edicem
Dayak yiyince de şikayet edersin 😂🤣
Ay beni değil adamı dövsun 🤣🤣🤣
Jfdjfjfjd orta yolumda bulunmuyor tam baş belasıyım
Valla size yaranilmaz ya kızsa neden kızdı kizmadi neden kızmadı 😂🤣 bı rahat bırakın erkekleri
Erkekler diyor ki başımın tatlı belası haklılar 😂🙏🤣
Ay gerçekten ya salıyorum sizi
Bı sal babanı sal adam gibi adam 😂
tamam adam gibi adama kahve yapayım bari ödül olsun 🤣🙏
Sende gel sohbetin sardı 😂
Yap tabi adama ahhh on numara baban var
Sade yap sade guzeldir
Gayet olması gerekeni söylemiş.
Ne desin sana güveniyor demek
Aynen ama milletin babası olsa döver adamı benim babam çıkta millet kız görsün diyoe
Niye dövsün. senin bunu anlatman daha saçma bence😀
Yok benim gizlim saklım ailem rahat babam gurur duyuyor ondan dedim ya
😂 seviniyor diye
Yakışıklı erkekte ayarlwr sana 😀 çok abartma ya güzelsin demek herkes memnun senden, kimi üretimden kimi üretilenden😀
Espiri yapmış
Kızması lazımdı milletin babası döverdi adamı 😂
Babam adamı bile görmedi
Normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?