Ben t@ ciz dildim, engel olamadığım için çok pişmanım kafam çok dağınık birine anlatmaya korkuyorum beni yargılarlar diye düşünüyorum direk polise mi gitsem kafayı yicem gerçekten, ağlamak istiyorum ağlayamıyorum da
1 ay
Tüm yasalar kadın için var ve hala sessiz kalıyorlar bir kadının beni taciz etti demesi yeter sokakta döverler polisler alır götürür suçu olmasa bile
Kadınlar böyle yapana sessiz kalıyor sonra niye tacizciler tecavüzcüler sokakta geziyor derler
Şoka girdim anlıyor musun napcagımı bilmiyorum bedenimi kesesim geliyor bunları birine anlatmak kolay mi sanıyorsun
Suçsuza bağırırlar suçluda hep susarlar
Sorun nedir bilmiyorum olayda suç delil kanıtlama durumun nedir ona iyi bakman gerekir... kısacası iyi ölç biç şikayet edeceksende çok bekleme senin aleyhine döner...
Yaşadığın şey çok ağır ve bu karışıklığı hissetmen çok normal 💔 Korkun utanman suçluluk duyman hepsi travmanın etkisi senin suçun hiç değil bunu unutma lütfen 🙏
Evet polise gidebilirsin ayrıca en yakın hastanenin aciline gidip adli rapor isteyebilirsin 🏥 Sonra karakola yönlendirilirsin. Güvendiğin bir kadın arkadaşına ya da aileden birine açılman da sana güç verebilir 🤍
İstersen nasıl anlatacağına dair adım adım konuşalım sen yalnız değilsin 💛😭
Cevap
20Cevap
polise git
Hayatım senin suçun yok sakin ol. Güvendiğin birine anlat ve gidip şikâyet ol
Evet sanırım en mantıklı bu
Geçmiş olsun kanıt yoksa bile şikayet etmeni öneririm çümkü tutuklanmasa bile siciline işler ya da çevresi duyar rezil olur sesini duyurmaktan korkma
Çok kötü hissediyorum
O tarz bir durumda olay anında gitmen gerekirdi aradan zaman geçince geçerliliği olmuyor diye biliyorum
Ne alaka kanka dün gece oldu
Ben öyle biliyorum kamera kaydı varsa kanıtın olur diğer türlü ispatlanması zor.
Sanaldan kimseye anlatmayın. Yardım etcem ayağına sapiklasirlar. Kamera kaydı olan bir yer ise polise git. Aile ile
Benim hiç kanıtım yok
Direk polise git
Ne olduysa anlat
Sen kendini yiyeceğine o yesin
Bir ifadesini alsınlar o bile yeter ona
İstersen konuşabiliriz dertleşebiliriz bağzen hiç tanımadığınbirine anlatmak çok iyi gelebiliyor
Önce karakola ardından savcılığa git
Nasıl gerçekleşti anlatırmısın
Hergün öleceğine bir gün öl Bugün git şikayetçi ol
Anlatmak istersen dinlerim
nasıl bişey yaşadın 🤔
Söyle lavuğun yerini
Direk polisi ara direk
Savcılığa suç duyurusunda bulun
Savcılığa git şikayet et ne korkuyorsun
Beni döver diye
Elinde delil var mı
Hayır