Burada bazen sorular oluyor, eşim ilgilenmiyor sevgilim ilgilenmiyor gibi. Sizce neden artık erkekler kadınlara karşı ilgisiz davranıyor? Kadın erkek arasındaki o etkileşim yoksa bozuldu mu?
1 ay
Burada bazen sorular oluyor, eşim ilgilenmiyor sevgilim ilgilenmiyor gibi. Sizce neden artık erkekler kadınlara karşı ilgisiz davranıyor? Kadın erkek arasındaki o etkileşim yoksa bozuldu mu?
Kadın arzu ettiğinde cinsellik olup, erkek arzu ettiğinde kadının yanaşmadığı senaryoyu fark etmiş olabiliriz. Kadınların koyduğu kendi çizgileri yıldırdı diye düşünüyorum. Bunlar biraz da uzun ilişkinin getirdiği monotonlaşmada olabilir. her 2 açıdan da erkekler için sıkıcı bir hal aldı sanki..
Eskiden de ilgisiz erkek vardı ama sosyal medya ve telefon bağımlılığı olayı iyice büyüttü 😕 Sürekli uyarana maruz kalan beyin bir süre sonra partnerine alışıp heyecanı düşürüyor.
İlgisizlik çoğu zaman sevgisizlikten çok yorgunluk stres ve öğrenilmemiş iletişim. Konuşabilen çiftlerde etkileşim hâlâ çok güçlü 💞✨
Cevap
17Cevap
etkileniyor
Senin hem eşin hem sevgilin var ise senle Allah bile ilgilenmiyor demektir
O ne demek
O öyle değil , onu bırakıp başkalarıyla ilgileniyorlar manasında
Erkekler gayliğin verdiği zevki alınca sizin küflü kukunuza bidaha dönüp bakmıyor
Onları erkekten saymıyorum zaten
Senin dünyadan haberin yok günümüz erkeklerinin %90 biseks seninle yiyiştikten sonra gidip pasifle yiyişiyor
Sen bu sayıyı nerenle salladın
Sana bir kaç soru sorabilirmiyim
@bilinmezliğedoğru Sor
Buradan soramam
Evet eskisi gibi değil hiç bir şey 👍
Kadınlar estetik sayesinde doğal değil.
Erkekler ya sapıklaşıyor ya da sapıtıp gayleşiyorlar maalesef
Net bir cevap vereyim. En büyük nedeni por*odur.
Evli insanlar ilgimi çekmez
etkileniriz :D
Kadınlar çok agrasıf olmaya başladı
Şurada 3-5 abazan kaldık.. gerisi döküntü
Vazgeçilmez sanmayın kendinizi
Etkisi geçiyor
Hiç fark etmemiştim ilgileniyor hwp sanki
taytli kadınlar hoş
Yoo etkileniyoruz
Karılar abaza oldu o yüzden
sence neden peki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?