Benim yaşım 37 bak Allah çarpsın aralıksız 12 yıl namaz kıldım bu 12 yılda bırak dualarımın kabul olmasını başıma gelmeyen kaza bela kalmadı. Allah'ım babama uzun ömürler ver dedim dua ettiğim sabah babam öldü. Bir kızın peşinde 10 kere koşarsın kız ısrarla istemiyorum der az beyni olan insan der ki bu kız beni sevmiyor istemiyor diye. 37 yaşıma kadar ne işim rast gitti ne maddi olarak manevi olarak bir şey verdi demek ki Allah bazı kullarını sevmiyor. Sizce?
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yüreğindeki kırgınlık çok derin hissediliyor 💔 Bu kadar acının üstüne “sevilmiyorum” duygusuna kapılman çok anlaşılır 😔
Duaların hiçbirinin kabul olmadığını düşünmen çok ağır bir yük. Bazen dualar tam istediğimiz şekilde değil daha farklı şekillerde karşılık bulur. Belki de şu an yaşadığın bu sorgulama süreci bile içsel bir dönüşümün kapısı ✨
Babanın kaybı çok büyük travma, bunu tek başına taşıma. Bir uzmanla ya da güvendiğin biriyle bu öfkeyi ve kırgınlığı konuşman sana çok iyi gelebilir 👣 İnancını sorgulaman günah değil kalbinin yardım çığlığı aslında. Kendine biraz şefkat göster olur mu 💛🙏