Sizce Allah diye bir varlık yok hayali kavram mı insanların türediği veya bazı kullarını mı sevmiyor? Yaşım 27 8 yıl aralıksız namaz kıldım o 8 yıl boyunca hiç bi işim rast gitmedi ettiğim bir dua kabul olmadı?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
sen böyle şüphe içerisindeyken zaten iman etmiş olmuyorsun ki ne diye duaların kabul olsun?
8 yıl boyunca iman ederek namaz kıldım ama Allah peygamber çarpsın namaz kıldığım boyunca her türlü kötülük kaza bela beni buldu. İş kurdum işim battı babamı kaybettim.
www.facebook.com/photo.php oku bunu
Senin baban vefat etse Allah bütün kötülükleri sana verse maddi durumun çok kötü olsa hastalıkla boğuşsan gene de ay canım allahım der misin?
Allah hiçbir kuluna zulmedici değildir. Başınıza gelen her türlü bela ve musibet kendi ellerinizle işlediğiniz günahlardan dolayııdr. Kalmış ki Allah bir çoğunu affeder.
2 yaşında tecavüze uğrayıp vefat eden bebekler ne gibi günah işlemiş de Allah denilen varlık bu musibeti onlara vermiş?
sen dinsizin tekisin yalancısın kötüsün Allah hidayet versin
Abi soruyorum bilgilenmek amaçlı? Öğret lütfen rica ediyorum müslğman bir kardeş kazan? Sen kendin dedin her musibet bizim yaptıklarımız yüzünden diye bende diyorum 2 yaşında tecsvüz e uğrayıp vefat eden bebekler var bunların suçu neydi de Allah böyle bir musibet veriyor?
Allah mı yaptırdı o kötülüğü ona? hayır. Allah hayrı da yaratır şerri de insan ister hayır yapar ister şer. Sonunda ALLAH yaptıklarından dolayı ona ödül veya ceza verecektir. Muhammed Mustafa (Sallallahu aleyhi ve sellem) efendimizin hayatına bak en sevdiği kulu hiç karıncayı incitmiş mi ne kadar güzel ahlaklıymış ne üstün bir insanmış ona bak. Allah insanı yaratıp irade verdi diye namussuz şerefsizin birisi bebeğe tecavüz ediyorsa Allahın suçu ne? he istese korur muydu korurdu ama sınav dünyası herkes yaptığını çekecek.
Onda hem fikiriz ama bu dünyayı yaratan Allah nasıl bir düşünce de 2 yaşında bebek yaratayım sonra kötü olay yaşasın ölsün diyor çok ürkütücü çok
Biraz cenneti cehennemi araştır. ikisi de boşa yaratılmadı. Sen cehenneme atılacak olan o adamın çığlıklarını duyacak olsan yani o bebeğe tecavüz eden adama acırdın atamazdın. öyle feryat edecekler işte! ama Allah zebanilere 0,000000000000000000000001 bile merhamet vermemiş acımadan en şiddetli ateş azabına atacaklar.
O tür insanlar zaten bu hayatta barınmasın yansın fakat bu dünyayı yarattı diye inandığınız Allah o bebeğin kaderini nasıl öyle kötü yazabiliyor?
Müslüman ol sonra gel konuşalım
Müslğmansın sen senin Müslümanlığa çekmen lazım müslğman ol gel konuşalım ne demek sizde hoşgörü felan hiç bişey yok. Merhamet adalet sahibi dediğin Allah bu bebeğin kaderini neden böyle kötü yazmış? Neden bazı insanlar çöpten yemek yiyiyor Allah’ın buna gücü yetmiyor
dinsizlerle uğraşamam
Sende bilgi yok sen daha inandığın dini savunamıyorsun sen inandığın din ve Allh hakkında bilgi sahibi değilsin ki güzel insan beni müslğman yap öğret diye rica ediyorum allahı sevdir bana
sen laftan anlamazsın
Abi tstlı dille bana inandığın allahı sevdir bana inandığın Allah’ın adaletini ispatla? Rica ediyorum müslğman yap beni sevap kazan
Hazreti musa Allahu teala hazretlerine bir gün bana adaletini gösterir misin diye niyazda bulunur Allahu teala da hz musa aleyhisselam a git filanca yerdeki çeşmenin oraya gizlen ve olacakları izle buyurur. Hz musa Aleyhisselam bir taşın arkasına gizlenir ve çeşmenin orayı izlemeye başlar.. Atlı bir adam gelir çeşmeye elini yıkamak için elindede altın kesesi vardır elini yıkarken çeşmenin kenarına koyar sonra unutup gider ardından küçük bir çocuk gelir bakar kese var içindede altın dolu hemen alır gider sonra yavaş yavaş yürüyen kör bastonlu bir ihtiyar gelir çeşmenin başına su içmek için o sırada atlı geri döner bakar altın kesesi çeşmenin kenarında yok yaşlı adama sen mi aldın diye sorar adam ben körüm hiçbir şeyi görmüyorum falan der ama adam inanmaz ihtiyarı öldürür üstünü arar bişey bulamaz ve gider. hz musa Aleyhisselam Allahu teala ya sorar ya rabbi bunun adalet neresinde ben hiçbir şey anlamadım. Allah teala buyurur ki o küçük çocuğun babası o atlının yanında çalışmış ve ücretini alamamıştı şimdi altınları aldı ödeştiler o kör adamda atlının babasını öldürmüştü o çocukken şimdi oda onu öldürdü kısas oldu der.
Abi binlerce hikaye var böyle ispat lazım kulaktan dolma şeyler
Yokk
Şu yaşımdan sonra herkesi bilmem ama Allah diye bir kavram kesinlikle bence yok hayal ürünü eğer var ise saygı dıyarım beni asla sevmiyor
Varsa da uydurdugumuz gibi degil
Bence kesinlikle ve kesinlikle Tanrı asla yok asla ama varsa Hayalimde ki Tanrı adaletsiz
Bilmek şu anda imkansız
Ben aşırı korkuyorum eğer Tanrı varsa sevdiğimden değil merhamet adalet sahibi diye dedikleri bir varlık insanları nasıl cehennem de yakıyor
Sorgulama aşamasına girmişsin ne kadar mantıksız idrak edeceksin ama çok da takılma hayatına odaklan
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!