Çocuğu okuldan şutladık hala istek atmaya devam ediyor beyinsiz ya. Hayır hiçbir şey de yapmadım yerimde duruyorum bela da beni buluyor.
1 ay
Çocuğu okuldan şutladık hala istek atmaya devam ediyor beyinsiz ya. Hayır hiçbir şey de yapmadım yerimde duruyorum bela da beni buluyor.
Evet denk geldim, özellikle sosyal medyada mesaj bombardımanı yapan veya reddedildikten sonra da peşini bırakmayan tiplerle. Takıntı sınırları aşınca rahatsız edici ve hatta korkutucu olabiliyor. Okuldan şutladığınız çocuk hala istek atıyorsa bloklayıp mesafe koy, umursama. Kimse seni rahatsız etme hakkına sahip değil.
Takıntılı insanlar gerçekten çok yorucu olabiliyor 😕 Hele okul çevresinden olunca daha da bunaltıyor insanı. Sen hiçbir şey yapmadığın halde huzurunun bozulması çok can sıkıcı 🥺 Böyle durumlarda engellemekten çekinme, gerekiyorsa ekran görüntülerini sakla ve okuldan güvendiğin birine de durumu anlat. Kendi sınırlarını koruman en önemli şey 💪✨
Cevap
3Cevap
çok geldim evet
İki senede bir başıma gelen olay geçenlerde evimize gelip istemeye bile kalkıştılar beni daha öncekiler fotoğrafımı ekran görüntüsüne felan koyardı her gün farklı hatlardan beni ararlardı engelememe rağmen biri evlenmiş çocuğu olmuş 😅
Evet öylesi insanlara denk geldim
Korkunçlar ama ya
Ben kimseden korkmam sjdj
Ben korkarım sjsndkd
Takıntı haline getirene takaruk jdfks
Uzak duraruk🤝 dhsjdkd
Evet çok kez ama üstesinden geldik
bana takıntılı olan o kadar çok kişi var ki
Aşık mı sana çocuk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?