Yine müthiş bir aforizmayla gelmişsiniz aferin ya, bazı insan dediğiniz de hep karşı cins tepkiyi yiyip soluğu ya burada ya da Maliğin pavyonda alıyorsunuz, neyini büyüteyim karşı cinsin, memeleriniz çok küçük onları büyütmek istiyorum sadece, gözüme girecek kadar büyüsün istiyorum memeleriniz, haa bir de instagram feys fotolarınızla gerçekleri arasında gafam kadar fark var onu sayarsak büyütüyorum evet. Hadi çayınızı höpürdeterek için.
Daha gençken insanlara ilk başta 100 puan verirdim. Tanıdıkça puanlama düşerdi. Şimdiler deyse baştan 10 puan veriyorum tanıdikça artıyorum. Tecrübe ile bu metodu gelistirdim 😊
kimseyi gözümde hiç büyütmedim bu güne kadar ha bu farklı dedigim olmuştur farklı olmadıgını göstermiştir öyle çok fazla büyütüpte onu hayatımın merkezine koymadım cünkü koyduklarım geçmişte hep merkezi dagıttı gittiler
Hiç kimseyi gözümde büyütmem. Daha önce büyüttüm ve sonuçlarını biliyorum. Kimseye hak ettiğinden fazla değer vermeyin ve değersiz hiç kimse için kendinizden taviz vermeyin
En İyi Cevaplar