Bazı kızlar sevgili yapmaya ve evliliğe fazlasıyla odaklanıyor, özellikle de Z kuşağında bunu çok görüyorum. Oysa sevgili yapmak ya da evlenmek bir başarı ölçüsü değil. Hayatınızı yaşayın, gezin, kendinizi geliştirin, meslek edinin, yiyin için, gençliğinizi yaşayın.
Az önce bir video izledim; kız daha 19 yaşında ve 3 çocuğu var. Gerçekten buna çok şaşırdım. Evliliğe bu kadar erken yaşta bu kadar özenilmesini doğru bulmuyorum. İnsan önce kendi hayatını kurmalı, kendini tanımalı. Lütfen sadece çevrenizde gördüğünüz şeylere özenmeyin. Lütfen lütfen aileniz çok mu baskıcı? Çıkın evden, kaçın, EVLENMEYİN!!! YAPMAYIN YAPMAYIN ŞUNU, çoluk çocuk perişan olmayın bu yaşta
Az önce bir video izledim; kız daha 19 yaşında ve 3 çocuğu var. Gerçekten buna çok şaşırdım. Evliliğe bu kadar erken yaşta bu kadar özenilmesini doğru bulmuyorum. İnsan önce kendi hayatını kurmalı, kendini tanımalı. Lütfen sadece çevrenizde gördüğünüz şeylere özenmeyin. Lütfen lütfen aileniz çok mu baskıcı? Çıkın evden, kaçın, EVLENMEYİN!!! YAPMAYIN YAPMAYIN ŞUNU, çoluk çocuk perişan olmayın bu yaşta
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer