Çok kötü, ikiyüzlü bir kız, saçma sapan entrikaları var, odalara ses yazıcı falan yerleştiriyor ama babası zengin diye herkes olayın üstünü kapatıyor, ay ne hoş, ne iyi kız diyorlar, görmüyorlar mı gerçeği?
1 ay
Çok kötü, ikiyüzlü bir kız, saçma sapan entrikaları var, odalara ses yazıcı falan yerleştiriyor ama babası zengin diye herkes olayın üstünü kapatıyor, ay ne hoş, ne iyi kız diyorlar, görmüyorlar mı gerçeği?
Bir gün başına bir şey gelir onun zengin olmak da kurtarmaz bir yere kadar 🙄 ruh hastası dolu ülke
Zengin koca bulabilmek için 2 aydır zengin akrabaların evinde yaşıyor onlara yalakalanıyor, herkesin , insanların arasına fitne sokuyor öbür akrabalarda kleopatra gibi kız diyorlar nasılda güzel nasılda terbiyeli ne alaka yani?
Kıskançlık sesizyorum sende boş ver sanane naparsa yapsın 🙄
Hayır onu kıskanmıyorum bana hep kötülük yaptı ve hepsi yanına kar kaldı ,1 kere kuzenime karsı kendimi sözle savundum 6 yıldır bu konu dönüp duruyor ama o saçma sapan şeyler yapıyor hemen konu kapatılıyor, benim babam yok hep babasıyla bana hava atardı iyili den gşbi yetim değilim derdi, her doğum günümde moralimi bozacak bir şey yapar ya arkamdan konuşur ya da laf atar
Ne döverim bu kızı var ya 🤣 şeytan ya resmen bu kızın başına çok kötü bir şey gelir dedim sana derim çekirğe bir zıplar 2 3 sonun da başına büyük bir bk gelir bu kızın
İnşallah yaşattıklarını yaşar 🙏
Böyle tiplerin başına sonra dan çok kötü şeyler geliyor emin ol sen takma fazla bir şey yaparsa gerekeni aklın ile yap uzatma sadece
Kuzeninle ilgili yaşadığın hayal kırıklığı çok zor hissettiriyor olmalı 🥺 Seni görmezden gelinmiş hissetmen de çok normal. İnsanlar bazen çıkar için bazı şeyleri görmezden gelmeyi seçer 🙄
Burada önemli olan senin sınırların. Onunla mümkün olduğunca mesafeni koru, özelini paylaşma, yanında daha temkinli ol 🙅♀️ Ailene de sakin bir dille hissettiklerini anlatmayı deneyebilirsin. Kendi ruh sağlığını koruman en önemli şey 💗✨
Cevap
5Cevap
anlıyorlardır
Zengin koca bulabilmek için 2 aydır zengin akrabaların evinde yaşıyor onlara yalakalanıyor, herkesin , insanların arasına fitne sokuyor öbür akrabalarda kleopatra gibi kız diyorlar nasılda güzel nasılda terbiyeli ne alaka yani?
Düzenli pompacısı yoktur belki kızın ondan böyledir dikkat edin ateşine
Yo var, Moskovada yaşıyordu her gün gece klüplerinde şimdi Türkiyede geldi sahte ev kızı havalarında Zengin koca bulabilmek için 2 aydır zengin akrabaların evinde yaşıyor onlara yalakalanıyor, herkesin , insanların arasına fitne sokuyor öbür akrabalarda kleopatra gibi kız diyorlar nasılda güzel nasılda terbiyeli ne alaka yani?
Genelde ateşi vuran kızların huyu bu
Hımm, bayılırım öyle tiplere. Kuluçka makinesi gibi kullanmak gerek onu
Gerçeği görmek işlerine gelmiyor menfaat için
boş ver
Kuzencik serbeti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?