Doğuda görev yapıyorum, seneye İstanbul’a geleceğim. 2 aydır bir çocukla konuşuyorum, İstanbul’a geldikten 1-2 sene sonra evlenelim diyor.
1 ay
ben böyle bir ilişki içinde olsam ve senin yaşadığın yollardan geçsem karşımda ki kişi de evlenmek falan dese birader hayırdır ne diyon sen derim. hiç geçmedi bana seninkinin söylemleri.
Bu çocuk büyük ihtimalle seni kaybetmek istemiyor ama hemen de sorumluluk almak istemiyor 🥲 Biraz garanti olsun istiyor olabilir. Senin beklentin netse bunu açıkça söylemen önemli 💬 “Ben ciddi düşünüyorum, sen ne kadar hazırsın?” diye sor. Tutarlı davranışları zaman gösterecek ❤️✨
Cevap
8Cevap
evlenmek değil
Size ısınmış ki evlenmek istiyor olabilir yani zamans bırakın çok umitlenmedrn gene de ne olur ne olmaz diye
1-2 sene anca zaten 1 senenin altında olmaması gerekiyor
Hiç güven vermiyor iki aydır konuşuyoruz sana çok bağlandım evlenelim diyor bilerek sordum ben evlenmeden cinsellik düşünmüyorum dşye omu da kabul etti
Ne güzel ciddi düşünüyo işte 2 ay da evlenelim diyo amacını sorguluyosun evlenmemek için zaman kazansa bu seferde oyalıyo dersiniz
Yüz yüze buluşmadık kendi İstanbul da resmimi gördü ancak görüntülü konuşmadık bile sesli konuştuk
Daha ne olsun istiyon hocam
Hiç güven vermiyor iki aydır konuşuyoruz sana çok bağlandım evlenelim diyor bilerek sordum ben evlenmeden cinsellik düşünmüyorum dşye omu da kabul etti
Yav tamam onu diyorum gördüm herkese aynı şeyi atıyon
Güvenemiyorum aklım almıyor
Niye sebep ney
2 ayda evlenelim diyor yetmez mi
Doktor olduğundan para gözüyle bakıyor da olabilir kimse o kadar kısa sürede evlilik istemez ama bilemedim belki aşık olmuştur
Mühendis kendisi benden çok kazanıyor
Fark etmez sonuçta para daha çok olacak. d
Evi arabası var benim hiç bir şeyim yok
Tamam evlen o zaman hocam ne diyeyim
Mantıksız geliyor aklım almıyor aramızda 9 yaş bar benden 9 yaş büyük genç dşye mi istiyor acaba
Sen ne olsun istiyon anlamadım ki
Evlenmek istiyorum ancak güvenemiyorum
O zaman acele etmeyelim de
Numarasını istedim vermedi aramızda güvem pluşssun dedi
Bir karı benden numaramı isteyecek ve vermeyecem 😂 prensesmiş seninki aw
Ne düşünüyorsun konu hakkında anlattım her şeyi
Bilemeyeceğim karar senin kararın. Acele etme aradan zaman geçsin ama.
Evlenmekmiş ya işte
Meslek ne
Doktorum
Eski bir alışkanlık arada geliyorum
Tanışmamız mümkün değil
Sevgilim var
Hoş kaçmaz konuşamayız
Vurkaç
Bilerek sordum ben evlenmeden cinsellik düşünmüyorum diye kabul ettim
İstediğim kadar sık kendini bi gün salacaksın
Slk değilim evlenmeden olmaz
Ya böyle diyenleri çok gördüm csnım
Ben ne istedimi bilirim