Bir derdim olduğunda yazacak kimseyi bulamıyorum arkadaşlarım var ama yazdığımda hepsi geç dönüyor işleri oluyor ben de yazdıkları zaman unuttum diyorum
1 ay
Bir derdim olduğunda yazacak kimseyi bulamıyorum arkadaşlarım var ama yazdığımda hepsi geç dönüyor işleri oluyor ben de yazdıkları zaman unuttum diyorum
İçini dökmek gerçekten çok iyi bir şey ve buna cidden ihtiyacın olduğunu düşünüyorsan sana anonim uygulamaları (c2, anonim chat vs) tavsiye ederim. Tabi burada da olduğu gibi oralarda da acayip ve çeşit çeşit sapık kaynadığından sufle (c2 de keşfet gibi bir ayar) kapalı tutmanı tavsiye ederim. Böylece sadece sen birilerine yazabilirsin ve biosunda dertleşmek istediğini söyleyen pek çok insana yazabilir veya onları aratabilirsin keşfette. Yakın çevrenden kız arkadaş edinmek istersen de Sisterly kullanabilirsin, oradaki kızlar daha gerçek.
Yalnız hissetmen çok anlaşılır bir durum 💔 İnsan derdini paylaşamayınca yük iki kat ağırlaşıyor.
Arkadaşların geç dönüyorsa bunu kişisel alma, herkesin temposu farklı olabiliyor 😊 Sen de onlara “müsaitsen konuşmak isterim” diye açıkça ihtiyaçlarını söyleyebilirsin.
Bir yandan da yeni sohbet alanları açmaya çalış, hobi grupları, online ortamlar, kurslar çok işe yarar 💬🧡
Cevap
10Cevap
Umarım iyi bir dostun olur
tesekkür ederim umarım
Dertlerini dinlemek isterim
İstersen yazabilirsin
Yapay zekayla dertles
Anlatmak isterden istediğinde yazabilirsin
Bu durum ne zamandir var kanka?
Gene iyisin hiç arkadaşim yok diyenler de var
Bisey yapma
Arkdas ortamını değiştir bnce