Bazı insanlar kendi hayatlarını yaşamak yerine sürekli kıskanılıyorum sürekli aşağılanıyorum vs vs derdindeler benim de başıma bin bir türlü iş getirenler oldu ama ölene kadar bunlarla neden uğraşsın ki bir insan
2 ay
Bazı insanlar kendi hayatlarını yaşamak yerine sürekli kıskanılıyorum sürekli aşağılanıyorum vs vs derdindeler benim de başıma bin bir türlü iş getirenler oldu ama ölene kadar bunlarla neden uğraşsın ki bir insan
Türkiye'deki siyasi, etnik ve dini kesimler sürekli olarak hep "Biz daha fazla becerildik!" diye birbirlerini sidik yarışının içine sokuyor. Bunu yapmalarının tek nedeni kendilerini mutlak bir iktidara taşımak için meşru bir araç haline getirmek. Mağduriyet üzerinden iktidara taşınan her güç kendi mutlak iktidarını kurarak kendi mağdurlarını yaratır. En basit örnek; AKP hep 28 Şubat ve başörtüsü mağduriyeti edebiyatı yaparak iktidara geldi, ancak şimdi AKP'nin kendi yarattığı mağdurlar 28 Şubat ve 12 Eylül'e bile rahmet okutuyor.
insanların para ile gittiği konsere izlediği filme bile burun sokuyorlar ama bu mağduriyet değil zorbalık direkt
Ben sadece belediyelerin milletin vergileriyle bedavaya konser düzenlemesi olayına karşıyım. Konsere gitmek isteyen gidecekse bilet parasını versin kendisi gitsin. Niye sevmediğim sanatçının konserine gitmek istemediğim halde benim vergilerimle o sanatçıya para kazandırıp konser verdirir ki? O sanatçıya birileri para kazandıracaksa konsere gelen hayranları kazandırsın. Bu şekilde daha adil.
oooo vergileri problem ediyosan konu konserler bitermi :D
Vergiden oluşan hazine doğru yerlere gitse şu an Norveç gibi olurduk.
bide Rus Suriyeli afgan ne varsa geliyor savaştan kaçan onlarada biraz gidiyor BM yalandan bütçe veriyor arada oda azıcık bişey
Avrupa Birliği'nin verdiği o yardım paraları Bilal oğlanın TÜGVA denilen vakfına yatırılıyor ve paranın büyük kısmını da tıraşlayıp cebe atıyor.
Çünkü kıskanç çok insan var ülkede ezik bi b k olamayan mutsuz çok insan var bunlar çok büyük bir kesim , bunlar mutlu başarılı insan görünce deliriyorlar o yüzden
tamamda ezik gibi sürekli bu insanları neden düşüneyim şutladım ben hepsini öz teyzemin bile bayramda eve gelecek yüzü yok bunları şutlamayıp sürekli içlerinde yaşayıp laf sokan insanda normal gelmiyor bana
Doğru senin dediğin gibi yapmak lazım Kıskanç herkesle bağını koparacaksın
Bazı insanlar mağdur rolüne sığınarak sorumluluk almaktan kaçıyor 🙃 Çünkü kurban olmak konforlu hissettirebiliyor ve ilgi topluyor. Bu da zamanla alışkanlığa dönüşüyor. Senin sorgulaman çok değerli 💯 Kendi hayatına odaklanman en sağlıklısı. Enerjini seni besleyen insanlara ve hedeflerine vermek çok daha iyileştirici olur 🌿💫
Cevap
0Cevap
Haklisin
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?