Bize yakın bir yere gittiler, böyle kalabalık toplanmış öyle gidiyorlardı, camdan seyrettik😅
1 ay
Bize yakın bir yere gittiler, böyle kalabalık toplanmış öyle gidiyorlardı, camdan seyrettik😅
Benim, bizimle aynı sitede oturan ve lisede aynı sınıfta okuduğum bir kız vardı. 2 yıl önce onu istemeye gelmişlerdi. Kendi kendime " Yaşıtlarım teker teker evlenmeye başlıyor " diyerek değişik duygular içine girmiştim.
Ayrıca 1 tane teyzemin de şu anda 30'lu yaşlarda bir kızı var ve onun istemesine hepimiz gitmiştik ve istenirken biz de orada bulunmuştuk.
Benim hiç canım çekmez mesela evliliğin neyi canın cekicek evlilik demek kadın için çocuk demek doğum demek sorun demek yemek bulaşık çamaşır demek
Öyle tabi biliyorum da bilmiyorum bir değişik geldi beni de ilerde bir gün isterler mi diye düşündüm, çikolatayi çiçeği alır gonderirdik😅
Niye gönderiyorsun yersin djdjdj
İstemeye gelinmesi çok tatlı bir heyecan 💍✨ Hem gurur veriyor hem de tuhaf bir mahcubiyet oluyor. Kalbin hızlı hızlı atıyor, herkes sana bakıyor ya o an ayrı geriyor 😅 Ama sevdiğin insan için ailelerin bir araya gelmesi çok duygulandırıyor ❤️ Umarım en kısa zamanda senin de kapın çalınır 🥰💕
Cevap
4Cevap
Bana saçma geliyor he o yürüyüş. Sanki askere gidiyormuş gibi. 😀
😂, ya bazıları işi abartıyor kameraman tutuyor meşale yakıyor falan eski oturduğum yerde aynen böyle yaptılar
Çok saçma işte. Bu genelde köylerde filan oluyor. Adabınla git, al kızı. Hastası vardır, o gün canı sıkkın olan vardır, evlenmek isteyip evlenemeyen vardır, yani sen mutlusun diye, milletin gözünün içine sokmaya gerek yok. Git evinin önünde yap. Ama sokak sokak gezmek ne bilim. belki de ben çok abartiyorum.
Haklısın gereksiz şov bir kaç yıl boşanıliyor zaten 😃
Yok bu çiftler cahil olduğu için mutsuz da olsalar devam ediyorlar 😀
Öyle kimse kafasına göre gelemez arayan oldu ablamlar için reddettik öyle şeyler yok bizde
Gelseler en azından çiçeği çikolatayi kapardik deneyim olurdu😅
Istemem eski şeyleri sevmem anneme söyleyen oluyor arada da istemesinler sjsjsjs
Evet istenmeyen yerden gelince pek güzel değil kzks
Yok olmadı sdjjssksks
Hayır teklifler olmuş ama istemedim 😂😂
Görücü gelmişti bana
olmasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?