Küçük şehirde iş yok, aile baskısı çok; 19 yaşında napıcam, ne yapmalıyım?

Lise mezunuyum evdeyim şu an durumumuz yok, annem aylardır başımı şişiriyor işe başla işe başla, güzel bir iş bulsam ben de gideceğim fakat yaşadığımız yer küçük bir şehir ve iş çok zor bulunuyor. Bir akrabaya danışıp bana tekstil işi buldu, tekstilde çalışmak istemiyordum ama bir gün gidip deneyeyim dedim, gittim ve ilk günden beni mesaiye koydular, sabah 7'de çıkıp akşam 10'da eve geldim, bütün gün ayaktaydım, zayıfım zaten, ayrıca kan ilaçları kullanıyorum. Ayrıca kendini patron sanan bir ustanın sağ kolu bana ilk günden baskı yapıyordu, böyle devam edersen kavga ederiz şeklinde tehdit etti, kendim çıkmak istedim, birçok kişiye de sordum, çık bence oradan dediler, çıktım ve çıktığım günden beri annem bana demediği küfür, laf, hakaret, psikolojik şiddet, zorbalama kalmadı. Şu an evdeyim, daha 19 yaşındayım ve beni hayattan soğuttu, ya git evlen ya da çalış diyor, utanmadan sana bakamam diyor. Başka şehre İstanbul'a misal gidelim, çalışalım diyorum, burada küçük harabe bir ev var diye gelmiyor. Evde benden iki büyük var, biri kursa gidiyor, diğeri evde yan gelip yatıyor ama hep bana patlıyor. Ne yapacağım, bir tavsiye verin, param olsun ayrı eve çıkayım diyorum ama iş yok burada, asgari ücret verenler pestilimizi çıkarır.
Küçük şehirde iş yok, aile baskısı çok; 19 yaşında napıcam, ne yapmalıyım?