Yaşım birini tanımak için çok geç.. Ne kimseyi tanıyacak hevesim var ne de artık şu zamanda görücü bekleyecek umudum... Evlenip düzenimi de kurmak istiyorum bu durumda nasıl mümkün olacak?
2 ay
Bunun sebebi 30 una gelmiş kadınlarda oksitosin hormonu düşmesinden kaynaklı. Düşünce ilişkilere artık mantık odaklı bakıyorsunuz acaba beni sever mi beni taşır mı parası maaşı iyi mi falan gelecek odaklı düşünüyorsunuz. O yüzden her şey zamanında güzel. 20 yaşındaki kızla 30 yaşındaki kadının duyguları bir olmuyor hatta 30 yaşındaki kadında duygu denen bir şey olmuyor zaten bu hormonun düşmesinden dolayı. Sen kendin söylüyorsun kimseyi tanımaya hevesim yok diye. Yuva kurmayı da kendi mantığına göre gereklilik olarak görüyorsun hiçbir şekilde duygusal şey hissetmeden. O yüzden sana tavsiyem bence bu durumdayken ilişki işlerine pek bakma. Hormonlarına baktır doktora git.
İmkansız değil ama zor. İstemek başka, uğraşmak başka. Evlilik sihirle gelmiyor, birini tanımak için biraz enerji vermek şart. Görücü veya arkadaş aracılığı olur, heves olmadan da olmaz. Ya düzenden vazgeç ya tembellikten. Oturup bekleyerek olmuyor, küçük bir adım at. 35 geç değil, ama kendini kandırmak da anlamsız.
Kendini yorgun hissetmen çok normal 🥺 Uzun süre hayal kırıklığı yaşayan herkes bir yerden sonra “halim yok” noktasına geliyor. Ama bu “imkansız” anlamına gelmiyor 💫
Belki de önce evlenme baskısından ziyade kendi enerjini toparlamaya odaklanman daha iyi olur. Küçük adımlarla sosyalleşmek bile yeterli 🧡 Zorlamadan tanışmalar da düzenli ve sağlıklı bir ilişkiye dönüşebilir 🌿✨
Cevap
9Cevap
Karşına çıkan insanı hızlı tanıyıp evleneceksin madem istiyorsun
Tanıdığım kişiye hızlıca evlenelim diyecek biri değilim
O da demez se ne olacak
Mutsuzluğunu psikologla tedavi et milletin başını yakma
Mümkün de girişimde bulunmadan da olmaz. Sen evde otur gelsin de. Gökten kafana yağmayacak.
Hiç hevesim yok kimseyi tanımaya
O zaman böyle devam
Nasibin seni bekliyordur birgün tam istediğin kişi karşına çıkar sabırlı ol
🙏🙏
Ne istiyon koca gökten başına mı düşsün.
Keske oyle olsaydi
Kimseyi tanıma herkes boşanıyor evlilik kumar
Dua et Allah a bırak
Mantıken evet
Uğraşmak lazim
Tanımak isterim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?