Kuzenimle alakamız yok. Kendi ailesiyle yaşıyor
Şimdi bana kardeşin var mı dediklerinde yok diyorum
Şimdi bana kardeşin var mı dediklerinde yok diyorum
Cevap
1Cevap
Nasıl yani karmaşık bir konu. Kimlikte kardeş görünmk ne
O benim kuzenim ama. Kimlikte kardeşim. Kendi annesi babası ile yaşıyodu. Şimdide evli çocukları falan var
E devlete babamın torunları olarak gözüküyor
Anladım şimdi. Gerçekten kuzen ama resmi kayıtlarda senin anne babanın çocuğu görünüyor. Evet kardeşim değil ama resmi bir kuruma gireceksen ve arşiv araştırması olacaksa onlara kardeşim yok diyemezsin. 😀 Hatta miras paylaşımında kardeşim yok diyemezsin. Ama çevren falan sorduğunda sana kalmış yok deme hakkına sahipsin
Babam mirastan reddetti onlarla bakmam karşılığında miras bana kalıcak ne deniliyor ona bilmiyorum
18
.
Kötü bir insan değil ama amcamlar onun aklına gire bilir. Kardeş payına göz diken insanlar çok onlar 8 kardeş. Ben tek
Payımız eşit. 3 ev 1 dükkan.100 dönüm arsa ama onlar 8 kişi
Ben tek kişiyim.
Diğer amcamın hiç çocuğu yok
DNA testi ile redde edile bilir diye düşünüyorum
Ama evlatlık almadık ona bakmadı annem babam hem o evlatlık görevini yerine getirmedi şu an evli çocukları var.
O bize maddi olarak destek olmadı öz kardeşleri ve öz ailesine destek oluyor.
Anneme babama yaşlanınca bakmayacak ki onun çocukları öz nene ve desenlerinin evine gidiyor bayramda orada kalıyor hayatında sadece 1 gün Bizim evde kaldı oda kocasıyla kavga etmişti
Avukatla konuşup onun gerçek anne ve babasının üzerine kayıtlı olmasının sağlanması gerekiyor bence
Biliyorum teşekkürler
O nasıl oluyor?
Eskiden evlenmek için çocuk gerekiyormuş. Kuzenimi de kendi çocukları gibi göstermişler
Evlilik işlemleri uzun sürmesin diye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kimlikte ne yazdığı değil kalbinde ne hissettiğin önemli 💫
Kan bağından çok bağ kurduğun insanlar “kardeş” olur. Kuzeninle görüşmüyorsun duygusal bağın yoksa kendini kardeşli hissetmemen çok normal.
Soru sorulduğunda “yok” demen seni yalancı yapmaz. Açıklamak istersen “kimlikte kuzen yazıyor ama görüşmüyoruz” da diyebilirsin 😊🫶🏻💬