Abi madem sevmeyerek evlendiniz ne diye çocuk yapıyorsunuz hayır ne düşündünüz ki anlam veremiyorum gerçekten bu konu hakkında siz ne düşünüyorsunuz
2 ay
Abi madem sevmeyerek evlendiniz ne diye çocuk yapıyorsunuz hayır ne düşündünüz ki anlam veremiyorum gerçekten bu konu hakkında siz ne düşünüyorsunuz
Çünkü zaten amaç o. Toplumun dayattığı rolleri mecburen gerçekleştirmek.. oku, iş bul, evlen, çocuk sahibi ol... yani toplum nezdinde 'yetersiz' damgası yememek adına yapılan bir eylem. Ama sonucunda mutsuz insanlar ve mutsuz çocuklar oluyor ne yazık ki..
Sevilmeden kurulan evliliklerde çocuk çoğu zaman “belki bağımız güçlenir” umuduyla geliyor 💔👶
Toplumsal baskı da çok etkili oluyor. Evlenince “çocuk ne zaman” sorusu bitmiyor maalesef 😔
Senin bu durumu sorgulaman çok değerli. İleride kendi aileni kurarken duygularını ve sınırlarını önemsemen büyük fark yaratır ❤️✨
Cevap
5Cevap
cahiller.
Eski kafalar öyle ya mecbur kalıyor lar evlenmek için
Bazen çocuk yapmak eşlerin arasını düzeltebiliyor. Onu düşünmüş olabilirler.
Kumar gibi sayılmaz çünkü kumar haram. Bu ise hayırlı bir iş. Sonuçta ailenin, evliliğin devam etmesi için başat faktör sevgi değil, saygıdır. Güven ve sadakattir. Sevgi sonra sonra gelir. Yanlış anlama, nereye varmaya çalıştığını anlıyorum ama gerçekten iyi olabiliyor eşlere. Hatta bazen dünürlerin bile arasını iyi edebiliyor çocuğun olması.
Düşünmediler işte çünkü hayatın akışı bu şekilde 😂 doğrusu bu demiyorum
Sanane aq mal mal sorular
Fakir karisiyla zengin parasiyla oynar mış
Aile başladık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?