Biz de Kürtler gibi Türk değiliz ama Müslümanız. Buna rağmen neden gitmemiz isteniyor ve ayrımcılık yapılıyor?
1 ay
Biz de Kürtler gibi Türk değiliz ama Müslümanız. Buna rağmen neden gitmemiz isteniyor ve ayrımcılık yapılıyor?
Din birliği olsa da gelenekler yaşam tarzı yemek kültürü veya sosyal alışkanlıklar farklılık gösteriyor İnsanlar farklı gördükleri şeyleri reddetme eğilimindedir. Ayrıca ülkenin anasını ağlattınız siz yokken her şey daha güzeldi
Türkler Allah'ın birliğine ve tek bir atadan geldiğimize inanmıyorlar dinimiz de ırkçılık ve kavimcilik yoktur her farklı çiçek gibi farklı renklerimiz olsa da ruhsal anlamda bedenler ortadan kalkınca kimse kalmıyor ama gel de bunu anlamak istemeyen nefs mertebesin de kök çakrada dolanan yani zevk için yaşanlara at çakrada mutmain'neye yani anahata kalp çakrasından sonra sahasara geçen bunu idrak edecek
Hepiniz Osmanlı evladısınız. Sen kabul edersin etmezsin ama hakikat budur. Osmanlıyı ceddi kabul etmeyenler sizleri de milliyetçilik adı altında dışlıyorlar. Benim gözümde ve dini açıdan bakıldığında üstünlük sadece takvadadır.
Kızını verir misin benim oğlana
Kızım yok.
Olursa
Cevabın yukarıda.
Ben tırkçe bilmiyor bunu bile yapay zaka yazdı
Suriyeli olmak suç değil, asla da olmadı 🥺🌿 İnsanlar savaş, yoksulluk, medya dili ve politikalar yüzünden bilinçsizce önyargı geliştiriyor. Müslüman olman da bunu otomatik olarak değiştirmiyor çünkü sorun din değil, “yabancı” algısı.
Senin değerin pasaportla ölçülmez 💛 Kendini ifade edebildiğin güvenli ortamlar bulman çok önemli. Yalnız değilsin 🤗✨
Cevap
11Cevap
Ee ben müslüman değilim o ne olacak? Müslüman olan sevilmek zorunda mı? Muhtemelen trolüne soruyorsunuz ama islam denen çöplüğe inanan herkesi kutsamak durumunda mıyız?
Biz tarihi savaşlarla, zaferlerle dolu bir milletiz. Savaştan kaçan korkak parazitleri tabi ki sevmeyiz.
O zaman açmasaydın kapıları ne güzel Avrupa'ya gidecektik siz taş koydunuz
@Chn_Kyn Bunları Kürtlerle birleşip orta Asya çöllerine postalicaz 😅
Yavaş gel aslan, size de sarı torba ayırmayalım
Belli oluyor Kürtler her şey olmuş polis, asker, öğretmen hatta başbakan 😅
Çünkü ülkeni bırakıp buraya geliyorsun vatanini neden sattın
Burası da vatan bizde Osmanlıydık
Osmanlı mı kaldı toprağım normal olarak gelip yerlesirisn kimse bişey demez ama savaştan kaçmak bana mantıklı gelmiyor ki suriyelilere bişey demiyorum yani bu konu aslında bişey diyenleri ilgilendirir herkes kendi hayatını yaşar
Nereye gidersen git mülteciler sevilmez yani bunun Suriyeli olmanla alakası yok mülteci olmanla alakası var
De ff olun gidin artık. Nefret ettirdiniz ülkeniz çağırdı daha ne BK yiyorsunuz burada. Her içtiğiniz yediğiniz lokma haram size bu millet etmiyor helal. Beter olun Allah soyunuzu kurutsun. Çok amin
Kendileri ülkeye alıyorlar, sonrada kendileri git diyorlar
uyanmışsın :) türkler, müslüman olmadığı için bunu yapıyorlar.
İktidar Türkçü değil?
Bizimkiler bize yetiyor birde siz çıkmayın başlamışlar hemen ayrımcılık vs. size tanınan ayrımcılık kimseye tanınmadı pozitif manada hala daha konuşuyor birde
Müslümanları sevmiyoruz, ırkı ne olursa olsun farketmez
Vatanını savunmayandan hiç bi yere hayır gelmez
Yav kes bize de saygı duyacaksınız artık
Kes lan vatansız kuzum
Suriyeli kızlariniz güzel oluyor onlarla evlenmek isteyen bı abim var aracı olurmusun ya
Ne diyorsun sen ya
Suriyeli diyorum bebek gibiler
Siz neden göbeği açık geziyorsunuz bu nasi Müslümanlik
Çünkü CHP zihniyeti akpp MHP faşist ligi suruyor
Cuma namazlarında bi tanenizi görmüyoz niyeyse
😅
Ayrımcılık yapanlar karaktersizdir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?