Bence düşünce üretecek kapasitesi olmadığını düşünüyorum (;
1 ay
Bence düşünce üretecek kapasitesi olmadığını düşünüyorum (;
Bence ateist olmak zor bir şey. Sığınacak kimsen yok. Hakkını ahirette alırım diye düşünmüyorsun. Rızık için çalışman gerekir beklenti içine giremezsin. Ahlaki değerlere saygılı olmak ve güdülerini kontrol etmek zorundasın ve karşılıksız. Çoğu düşünür bilim insanı da ateist
Tabi arkalarında fonlayanlar vardır. Bu da gerçekçi bir iddia değil çalışana çamur atma
Herşeyin tesadüf olamayacağı gerçeği bilimsel açıdan da ortadadır, dolayısıyla hiçbir şey kendi kendine ve sistematik bir şekilde var olmamış olmalı, mantıken böyle. Bu yüzden ateizm anlamsız, gerçekçiliğe aykırı bana göre
Katılıyorum
Kurandan onların nasibi sadece inkar etmektir. Nasipsizler.
Cehennem kütüğü, maalesef. Çok acı, hemde çok. Hiçbir insanın cehenneme girmesini istemem. Gerçekten üzülüyorum.
❣️
En azından inancını sorgulamasını ve tepkilere rağmen bunu dile getirmesini takdir ederim. Bunun dışında nasıl biri olduğuna göre düşüncelerim şekillenir tabi
Ateist, dindar, agnostik… Herkesin inancı çok kişisel 🧠✨
Birinin ateist olması düşünce üretemediği anlamına gelmez tam tersine çoğu insan çok sorgulayarak bu noktaya geliyor.
İnançtan bağımsız olarak karşındaki insanı anlamaya çalışman seni daha olgun yapar 💫
Önyargıyı biraz bırakırsan çok şey öğrenebileceğin insanlar çıkabilir karşına 😉🤝
Cevap
5Cevap
Akıllı olduğunu ve sorguladığını düşünüyorum.
İyi şakaydı buna gülerim bak 🤣😂🤣😂
Anca gülersin zaten.
Ateistlik saçmalik ya hiç mi dönüp en basitinden vücuduna bakmiyorsun bi sistem var bi uyum var yani belli
Evet
Hadi tanriya inanip dinlere inanmasa neyse yani ona lafım yok
Ezan nedir, ne okunur, Kelima Sehadet nedir, ne söyleniyor diye sorsam, Google de aramadan cevap veremeyecekler tipler Ateist olmus kisilerin zekasina laf atiyorlar ya.
Ateist ve onlara göre müslüman değilsen "kafirdir" dedikleri insanların icatlarını kullanarak onlara hakaret ve küfür ediyorlar, kıt zekâlılar.
Sorgulamaya düşünmeye karşı yormamak için kendini genelde narsist oluyorlar
Hiçbirşeye inanmıyorlar burçlar vsvs
Dedi cahil 😄 😄 😄
Araplaşmamış gerçek bir Türk, Araplaşmış bir Türk'ü böylece nakavt etmiş. Tebrik ederim Orhan Hocam. 👏🏻👏🏻👏🏻
Okuduğunu anladığını djdjdj
Akıllı olduğunu
Ateist olan bilim insanlarının icat ettiği ve ürettiği araçları kullanarak onlara saldırıyorsunuz.
Ne oldu sustun
Ilımlı
Ha ne demek istedin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?