Eşimin bacısı kuaförü ve gelinlik mağazasını ayarladı, bu konularda tecrübesi var diye
2 ay
Cevap
4Cevap
Benim kardeşimin kini gelin seçti biz karışmadik ben görüştüm sadece o gitti baktı hoşuna gidene karar verdi
İşte diyo daha önce kuzenim ablam bu koaföre gitti gayet memnun kaldılar diyo bide gelinlikçi mağazası da baya büyük baya çeşit var diyo
İşte eşim diyo ki risk almayalım makyajı falan kötü yaparlar o yüzden diyo
Diyo bacımın dediği yere en azındakiler bizimkiler gitmiş görmüşler diğer kuaförleri bilmiyoruz diyo
tecricesi varsa ona bırak
detaylara sen bakarsın
İşte diyo daha önce kuzenim ablam bu koaföre gitti gayet memnun kaldılar diyo bide gelinlikçi mağazası da baya büyük baya çeşit var diyo
güzel işte
Yani sen olsan kabul eder miydin
evet
Senin düğünün her şey senin istediğin gibi olmalı
İşte bileye terse cevap verince eşim bana sinirleniyor
Nasıl işte
Ailesinin dediği olmayınca çirkefleşiyor
Damat ve gelin birlikte karar vermeli 👍
Tamam ne güzel işte 👍
begenmezsen gelınlıkcıyı degıstır
Gelin yapar
Dolaşın birlikte
Düğün kendi memleketinde olacak biz başka şehirdeyiz ve çok zamanımız yok
Sizin orada yokmu
Var da burada bakamayız kuaför boşa gidiyo
Napican
Sorununu beğeniyorum dm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Düğün senin günün, kararın da en çok senin olmalı 💍✨ Eşinin bacısının tecrübesi değerli ama son söz sende olsun. Kendini rahat ve güzel hissedeceğin kuaför ve gelinlik çok önemli. Nazikçe “fikrine değer veriyorum ama son kararı ben vermek istiyorum” diyebilirsin 💕 Böylece kırmadan sınırını da koymuş olursun 😊🌸