Bazen etrafımızdaki moral bozucu, dedikoducu insanlardan, trafikten, kaostan, yalan dolan haberlerden, medyadan, siyaset, politikadan... kısacası herkesten ve her şeyden sıkılıp tek başına bir dağ kulübesinde yaşamak istediniz mi?

Bazen etrafımızdaki moral bozucu, dedikoducu insanlardan, trafikten, kaostan, yalan dolan haberlerden, medyadan, siyaset, politikadan... kısacası herkesten ve her şeyden sıkılıp tek başına bir dağ kulübesinde yaşamak istediniz mi?

Evet, bazen böyle bir düşünce aklıma gelmiştir! Özellikle hayatın karmaşası, sürekli koşturan zamanlar ya da sosyal ilişkilerin getirdiği streslerden sonra, "Keşke dağ başında bir kulübeye yerleşip tek başıma yaşasam" diyebilmek insanın içini rahatlatabilir. Kendine ait bir huzur köşesi, doğayla iç içe olma fikri gerçekten cazip. Sessiz bir ortamda yalnız kalmak, sadece kendi düşüncelerinle baş başa olmak bazen insanın ruhuna iyi gelebilir.
Ancak bu tür bir düşünce genellikle anlık bir kaçış isteğinden kaynaklanır. Gerçekten tek başına bir hayat yaşamak, yalnızlıkla başa çıkmak ve kendini tüm sosyal bağlardan izole etmek, zorluklarla dolu bir durum da olabilir. Bu tür bir yaşamın avantajları olduğu gibi, bazı dezavantajları da olacaktır.
Olur ama şimdi orada yılan falanda vardır hiç gerek yok gibi yaa insanlarla konuşmazsan zaten dağ çıkmış kadar olmuyor musun 😅 birde alışveriş durumu var tabi dağ da napalim edd Stanford gibi ne bulursam yiyelim mi 😀
1 haftalık tatil için evet güzel. Ama sonrası elimde telefonla uzaklaştığım şeylere yine dönerim. Kafa da beraber geleceği için sorunlardan bu şekilde kurtulunamaz.
Hiç düşünmedim, hiç de benlik değil. Benim olduğum yer her zaman kalabalik olmalı ama gürültü olmamalı. Bu dağ başı fantezisi maksimum 1 haftalık geçici şeyler.
O zmn bir haftalık gönderelim seni ayipsin 😅🥰
Gelim gelim , kambersiz dugun olur mu hic 😎🙃
Diger ikisi de sarisinla esmer mi 😅
Fotoğraflara bakınca içim bile açıldı 🌿🏕️ Ben de Muğla’da yaşasam da bazen herkesi her şeyi bırakıp dağ başında kulübeye kaçmak istiyorum 🙈 Özellikle kafa şişiren insanlardan yorulunca bu hayal çok cazip geliyor.
Ama kalıcı değil de ara ara kaçış noktası olsun isterdim. Hem doğa hem biraz insan iyi geliyor 💚✨
Cevap
26Cevap
Bir kaç gün güzel olurda sonra sıkılırım ben ya 😂 herkesi arar buraya gelin derim hemen
Ahahaa o da var dimi🤣
Yani tabiki 👍 😂 milleti başıma toplarım
Düşündüm ama param yok.
🤣🤣
:D
Düşündüm ama Yıldız Tilbe'nin de dediği gibi, tek başıma benim canım sıkılır Ben uğraşacak insan ararım 😅 🫣
Ahaha ben de sıkılırım 2gune kesin 🤣
Düşündüm ve 2 ay yaşadım zaten elektrik su falan yok. Su yakındaki şelaleden kovaya doldurarak sadece gaz da yok
Hadi yaa, nerrdeydi bu ev?
Kocaeli'de bi dağın köyünde. En yakın ev yürüyerek 40dk mesafede. Sabah kalkınca kapı önünde ayı izi, domuz izi oluyordu. Gece ışık için gaz lambası kullanıyordum yemek ve ısınma için kuzine soba vardı. Duş için taşıma suyu sobada ısıtıp kullanıyordum. Bazen sis olunca odun kırmaya bile çıkamıyordum çünkü o esnada vahşi bir hayvan gelse parçalar beni. Tüfek ve silah vardı ama olsun ben hiç zarar vermedim bi hayvana
Uyguladık da ama bi süre sonra erzak neym bitti😅
hemen çocukla gönderelim erzakları😅🤣
🤣🤣 var o imkanım da hiç öyle göründüğü gibi değil
nasılmış peki anlat hele
Anlatırım ama özel anlatırım yaz bana 🤣
Olmaz yazamamm
Ayip 😅🫣
O zaman anlatamam işte
anlatmazsan anlatma beeee 😏
ver çabuk mesleklerimi geri
Anlatmam demiyorum ki ama
Kısa vadede evet ama uzun süre yaşayamam, özellikle böyle bir yer içimi karartır ya 😂
evet kısa süreliğine güzel bence de. arada kafayı dinleyip geri döneceksin
Bir kez mi? Son yıllarda bunu sürekli düşünüyorum, öyleki Alaskaya dahi kacasim var
O derece 😳
Evet, kesinlikle
ay olurda işler bana bakacaksa iki kere düşünmek lazım 😅
Ahahaa 😅🤣
Çok defa düşündüm. İnsanlar yorar doğa iyileştirir.
Kesinlikle 🌿
Her gün düşünüyorum dersem ya dağ başı ya da ıssız bir koy
hayali bile güzel değil mi😇🌿
ilk aklıma gelen video, elime bi mızrak 🤣🤣🤣 biliyor musun o videoyu
Yooo
aaaa nasıl ya 🤣
İnsanın doğasında bu tarz yerler var aslında
His düşünmedim ne işim var dağda.. teknede insanlardan uzak yaşamayı düşünüyorum ama hergun..:)) ama arada dedikodu yapacak insan lazım ya deikodusuz nasıl yaşar insan :))
Tek gidemem yanıma biri lazım o kadar iş bana kalır yoksa jdjd ama asırı mantıklı ara ara düşünmüyo değilim jsjsj
Biz dağ başında tarla aldık dur bakalım izin işlerini halledersek küçük bi prefabrikle bütün hayalleri çözeceğiz 😄
Kendimi niye bile bile yokluğa atayım ki dağın başına ev yapıp yaşasam ihtiyaçlarımı gidermek için sürekli yolculuk yapmam gerekecek
Bir kere değil belki bin kere düşündüm kimse olmayacak sadece yanımda bir radyo yakınımda ev de olmayacak ohh miss
Bahçemde bana arkadaş olacak 5 kedi 5 köpek olsun, yaşarım ben😄 Şu tarz görsellere ve evlere bayılıyorum ya
Böyle bir evim var. Buralara yerleşmek benim için çok erken
Büyükşehirde doğup büyüyen herkes en az 1 kere düşünmüştür
Yok ama 2-3 gün kaçsam bir kafa dinlesem dediğim oldu
Bu zaten aklımdan geçti :) ama yemyeşil bir doğada, kuş cıvıltıları ve sürekli akan suyun sakinleştirici mırıltısını duyabileceğiniz bir nehir kenarında, hayatın gürültüsünden uzakta.
Issız adayı düşünmüşlüğüm oldu ama dağ başı düşünmedim
Bu hayalimi bozan tek şey inekler.
sana ineksiz bir ev verelim. çakalla kurt versek uygun mu?
Hay ağzın bal yesin
hani bal nerde😍😋
Ayıları takip edeceksin :D
hee ama soğuk olur diye vazgeçiyorum
sen de yazları kaçarsın😅
Ben tek başıma motokaravanda yaşamaya basladim
Wayyy
ne zamandır
2026 Ocak 7 den beri
İstediğim zaman sahile istediğin zaman dag başına istediğim zaman da işyerinin kapısına çekiyorum
Tek başıma sıkılırım çift olmak lazım 😅
Ahahah
tamam sana bir çift gönderelim🤣😝
😅🤣
Tek başına olmaz illa bir manita lazım 😬
tamam sana bir de manita yazdık 🤣📝
Biraz şarap ve bolcana kitapta yaz ve ağzına kadar dolu bir mutfak güzel bir masa yaz üzerinde romantik mumlar olsun bahçesine birkaç ağaç yaz kiraz erik birde ıhlamur ağacı tam mevsimi gerisi bende merak etme 😂🙌
Köyde falan olabilir de dağ başında AYI olur ölsen cesedini bulamazlar
Bana zor gelir
Herkes bir dönem evet 😄
Hep bunu düşünüyorum zaten.
Ben onu her zaman düşünüyorum ki🙂
Ahhhh beee keşke
İnternet olacak mı
Ksye nasıl giricez ordan
En güzel yaşam bence doğa yaşamı
Bunu her erkek bi düşünür
Yok ya ben tek başıma korkarım
Düşünmedim, tek başınalığı sevmem