Karavan kiralayarak gidiyorum yazları şöyle bi 10 günlüğüne de olsa ama dediğin gibi kafa dinlemek için bire bir gerçekten. Belki ilerleyen yıllarda karavan alıp garaja koyabilirim ama sanırım emekli olunca falan diye düşünüyorum 😄 @daktırmaktırr
Deprem olayı için dün düşündüm aslında, dedim ki bununla yaşam olsa deprem de olsa niye sıkıntı olsun ki ölmezsin dahası ortada evsiz de kalmazsın. İnsanlar ev almak yerine bunu alsa yaşasa dedim ama WC nasıl olur diye düşündüm. Banyo yapılıyor sanırım duş oluyor çoğunda ama WC nasıl olur bilemem. Birde nerede karavan görsem aklıma kaplumbağa geliyor ona benzetiyorum insan hali diyorum komik de geliyor, bunun adını karavan değil neden turtle koymamışlar diye de düşünüyorum kendi kendime😅
Evet düsünmüstüm, bir karavan alip sadece onda yasamayi. Gittigim her yerde evim benimle olur ve böylece bir daha yeni bir ev yeni bir düzen sorunu kalmazdi.
Karavanlara son zamanlarda ilgim artmaya başladı; ama işitme engelliyim ve engelli ehliyetim nedeniyle, motokaravan veya çekme karavan kullanmam konusunda herhangi bir bilgim yok. Bu yüzden küçük veya çok küçük araçlara ilgi göstermekteyim. Motokaravanda en büyük Fiat Doblo XL, en küçük Fiat Fiorino veya Fiat Palio Van. Çekme karavanda en büyük 750 kg altı 3,5 metreyi geçmeyen herhangi biri, en küçük Pino Pi2010 tercih ederim.