Tercih edilmemek çok kötü. Erkekler beğendikleri kadını asla bırakmıyor
2 ay
Tercih edilmemek çok kötü. Erkekler beğendikleri kadını asla bırakmıyor
İkisi de zor ama farklı şekillerde. Bekar olmak daha özgür ama toplumun garip bakışları var. Evli olmak da her zaman mutlu demek değil. Tercih edilmemek can yakıyor. Ama bu her zaman sende bir sorun olduğu anlamına gelmez. Beklentiler, korkular, denk gelmeme… Erkekler de bazen kaçıyor. Belki biraz da çevreni değiştirmelisin. Değerin belli, sadece bir eşleşme meselesi bu. Acele etme, umudunu kaybetme. Yalnız değilsin.
Evlenmek isteyen için bekar olmak
Kötü bir evlilik yapan kadın için evli olmak zordur
Neden tercih edilmediğin kişilikle ilgilidir
Bekar kalmak genelde daha zor; toplum baskısı ve ilişki beklentileri 30'lu yaşlarda artar. Erkeklerin tercihleri sıkça gençlik ve dış görünüşe yöneldiği için 35 yaşında tercih edilmek zorlaşabilir.
35 yaşında olmak ne bekar olmayı ne evli olmayı zorunlu kötü yapıyor, zor olan kendini değersiz hissetmen 💔 Erkekler beğendikleri kadını bırakmıyor düşüncesi çok sert bir genelleme. Herkesin önceliği farklı.
Tercih edilmiyorsun değil, henüz ruhuna iyi gelecek insan çıkmamış. Odak noktanı “neden beni seçmiyorlar”dan “ben kimi isterim, neye razı gelmem”e çevirdiğinde enerji çok değişir ✨💕
Cevap
16Cevap
35 yaşındayım evliyim. şu an sorsalar bekar olmayı tercih ederdim. Evlilik erkeklere güzel kadınlara değil
Bence bekar kadın olmak daha zor kadınlar çok takar bu yuva kurma olayına erkek olsan tam tersini söylerdim
Peki hiç düşündün mü neden 2 seçenek var ya huyum pis ya da görünüş olarak ilgi çekici değilsin
Bu yaslarda evli olup mutsuz olan çok kişi var. Kafa yapına uygun biri olmayınca 20li ya da 30lu yaslar farketmiyo
Tamamen karşına çıkan kişiler ve beklentilere bağlı Kafa yapıları enerjiler beklentiler uyuşmuor olabilir
Bu kişiden kişiye göre değişir, 35 yaşında ama sevmediği biri ile evlilik sürdürmeye çalışan biri için eziyette olabilir
Her şeyin kendi zorluğu var bekar mı sor evli mi zor bilmem ama tercih kısmı. Gayet tatlı bir kadınsın çevrende doğru insan yoktur belki
bekar olan evlenmek için çabalıyor bu yüzden mutsuz evli olan keşke evlenmeseydim diyo o yüzden çok kasmamak lazım
Takılma ya güzel kadınsın boş ver tercih etmeyenler utansın
bilmem kimi kadınlar böyle seviyor
Ksrakterimden veya bakış ve konuşmandan olabilir tercih edilmemen
Bırak abla keyfine bak.
Güzel de kadınsın niye bekarsın
Tercih edildiğiniz zaman beğenmiyorsunuz
nasip
Seni kimse istemiyor mu
Hakediyonuz
Bence bekar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?