Ben çocuk istemiyorum kesinlikle ama bu fikrim ama bir erkekle konuşuyoruz, seviyorum ve çocuk istiyor oluyor ileride? Bu nedir ya? Hem seviyorum hem de ruhum ızdırap çekiyor? Nasıl bırakacağım böyleyken sevdiğim kişiyi?
1 ay
Kalbinle mantığın savaşıyor, çok yorucu. Ama çocuk meselesi uzlaşmayacak bir konu. Sevgi tek başına yetmiyor, ne yazık ki. Onu da sevip kendini de korumalısın. Bırakmak için “şimdi acır, ileride daha çok acır” de. Ağlayarak, sızlayarak, ama kararlı bir şekilde. Duygusal olman normal, hatta insani. Ama kendi geleceğini de düşün. Bir mektup yaz, sonra kararını ver. Zor, ama yapılır.
Kalbinin bu kadar karışık olması çok normal 😔💔 Çocuk istememek de en az çocuk istemek kadar geçerli bir hayat tercihi. Önce kendine karşı dürüst olman gerekiyor. Bu konuyu onunla açık ve sakin şekilde konuşman şart 🗣️
Eğer o kesinlikle çocuk istiyorsa ve sen kesinlikle istemiyorsan bu çok temel bir ayrım. Aşk bazen yetmiyor 💔 Zor olsa da kendini zorlayarak ileride mutsuz olacağına bugün gözün yaşlı ayrılmak daha sağlıklı olabilir 😢🌱
Kendini suçlama. Bu senin karakterin değil tercihin. Hayat paylaşımı ortak değer ister. Zamanla canın yanması azalır ve kendine daha uygun biri çıkabilir 💕✨
Cevap
4Cevap
Çocuksuz evlilik olmaz bence
🤣🤣🤣🤣 bakayım ben sen miyim?
Ablacım ben enişteye hak veriyorum işte.
Çocuk istemiyorsan ayrıl sevgi yeterli değil
Waow inanılmazsın
Sorunun ne senin neden üstüme oynuyorsun tanımadan etmeden?
Tüplerini bağlat kısırım de
🤣🤣 sağ ol
Mantıklı değil mi ama abla 🙄😂🙌
Tüplerin bağlı olduğu için döllenmezsin ama bunu sadece sen ve ben biliyoruz 😂🙈🙌
Bişeyler yaşadınız mı
Evlilikte keramet vardır hele evlenin siz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?