Evimde eşyalar kendi kendine yer değiştiriyor ve kaybolup ortaya çıkıyor, paranoyak mıyım yoksa gerçekten paranormal bir şey mi var?

Son 6 aydır cidden evimde cidden garip olaylar oluyor öncelikle delirmiyorum ya da akli bir problem, mental problemlerim yok şunu burada belirteyim şimdiyse geçelim garip olarak nitelendirdiğim olaylara. İlk bunu fark etmem evimdeki eşyaların yerlerini değiştirmesiyle oldu, böyle gerçekten ağır eşyalar yerini değiştirmişti bunu ben ya da bir başkası da yapamazdı, gerçekten ağır eşyalardı. Bunu boş verip geçmiştim, çok da önemsememiştim fakat bu olaydan 1 ay sonra evime misafir kabul ettiğimde beraber yemek yerken mutfağın kapısı 2 kez tıklandı, bunu diğerleri de duydu tabii ki de fakat sokaktan geliyor diye boş verdik ardından 3 dakika gibi bir süre sonra da deprem oldu baya sallandık, evden dışarı çıktık.

Daha sonra ise uyku problemlerim oluşmaya başladı, sık sık uyku uyuyamıyor uyanıyorum. Bir keresinde de uyumaya çalışırken kalbim hızlandı gözlerim çok hızlı sağa sola gitmeye başladı, böyle baya hızlı dönüyordu o gecede işte o yüzden uyuyamadım. Ardından ben bir doktora gittim, onlar bana kayda değer bir problemim olmadığını, stres yaşadığımı falan söylediler ben de çok şey etmedim daha sonrasında bu tüm problemlerim bitti diye de üzerinde durmadım.

Şimdi gerçekten beni endişelendiren sorunlara geçeyim. Birkaç ay öncesinde aynada yüzümü yıkıyordum, sabah saatleriydi hatta öğlen gibiydi, altın küpelerim vardı, bu küpelerimi çok seviyorum ve kulağımdalardı. Salona geçtim, birden bire bir şey hissettim, elimi kulağıma attığımda küpelerinden biri yoktu, sol taraf mıydı sağ taraf mıydı bilmiyorum. Evi didik didik aradım, hatta yatağımı kaldırıp içine, aşağılarına bile baktım, yoktu. 2 gün sonra ise odamın ortasında, baya bildiğiniz ortasında gördüm, bulmadım ortasında gördüm küpemi. Bu olay gerçekten beni korkuttu ve düşündürdü. Şimdiyse farklı bir kişisel eşyam kayıp, bu eşyam biraz hafif, büyük bir eşya. Bunlar neden başıma geliyor bilmiyorum, kendi halimde birisiyim, sorun benden mi kaynaklanıyor ben mi paranoyak birisiyim yoksa gerçekten evimde garip şeyler mi oluyor, sizin de şahsi görüşlerinizi merak ediyorum.

Evimde eşyalar kendi kendine yer değiştiriyor ve kaybolup ortaya çıkıyor, paranoyak mıyım yoksa gerçekten paranormal bir şey mi var?