Evimde Paranormal Olaylar?

Ben daha öncelerden cin gibi şeylerden korktuğumdan cin kelimesini duyunca hemen bir korkardim fakat korku filmlerine bayilirdim sadece cin içeren korku filmleri izlemezdim şimdi asıl konumuza gelelim bir arkadaşım hiç paranormal olay yaşadınmı diye sordu ve bende hayır dedim bana yaşadığı bazı olayları anlattı iki kere kıvırcık saçlı çok kısa ve bulanık birşey gördüğünü söyledi bende başta inanmadım daha sonra gece üçte cin çağırdığını anlattı bende kendi başka bir arkadaşıma yalanlar söyledim ben çağırdim görüyorum diye daha sonra WhatsApp dan mumla fotoğrafimi attimm ve mumla cin çağırmaya başladım daha sonra kendi yalanlarıma kapılmıştım sürekli mum alıp cin çağıriyodum bı zaman sonra bu yalan bitti ve olayı kapattim bundan daha sonra iki üç kere daha cin çağırdim ve galiba gelmiş olabilir eğer geldiysen mumu söndür dedim ve mum söndü oda kapkaranlık oldu ve hemen lambayı açtım bu ilk ciddi denememdi ikincisinde gece rüyama gel dedim ruya görmedim fakat sanki bir rüya görmüş fakat unutmuş gibiydim üçüncüsünüe arkadaşlarımla yaptım her şey daha önceden planlıydi ve baya ciddi olduk biz daha cini çağırmadan bir paranormal olay yaşadık ben normalde eve ilk geldiğimde anahtarı koltuğa atan ve daha sonra da evden çıkmam gerekmedikce anahtarla uğraşmayan birisiyim anahtarı aldım dış kapıyı açan kısmı vardı fakat apartmandaki yani evimizin kapısının kilidini açan kilidi yoktu ve kapının arkasındaki ufak bı bölmede çıktı aslında anahtarı yere düşse ses çıkardı ama çıkmadı daha sonra is mukavvaya keçeli kalemle yıldız çizdik ve etrafını mumlarla kapladik ve cin çağırma duası okuduk mumlar rüzgar olmayan bı yerde çok garip yönlere hareket ediyodu 3 kişiydik ben nefes sesi bir arkadaşım yürüme sesi diğer arkadaşım ise arkasında biri olduğunu hissetmiş ve bir insan cin gördüğünde garip ve kötü kötü bakarmış bana benim onlara çok kötü baktığımi söylediler ve zaten cin çağırırken bana çok garip baktılar
Evimde Paranormal Olaylar?