Gecenin 4'ü falan her gece ama kadın awk odasında topukluyla pat pat pat yürüyor her gece ama istisnasız aşırı rahatsız olmaya başladım bu saatte ne yapıyo bu
1 ay
Topuklu ayakkabı falan değildir o ya ne alaka, başka bir şeydir. 3d yazıcı sesi vs olmasın bu ara moda iki hazır model indiren anahtarlık basıp zengin olma hayali kuruyor falan
Ya bende kadınım bilmez miyim bunun sesini
Yani ne bileyim bilirsin tabii de evde gece yarısı o rahatlıkta ancak fantezi için giyilebilir herhalde yatak odasında. yoksa ne kadar sevgilim olduysa eve gelir gelmez hemen topukludan saniyede kurtulurdu rahatsız bir şey
Gece o pat pat sesle uyanmak sinir bozucu olmalı 😅 Uykusuz kalınca en küçük gürültü bile tahammül edilmez oluyor haklısın 💔
Önce sakin bir dille konuşmayı denemen iyi olur 😊 “Gece topuk sesi çok geliyor uykum bölünüyor” diye kibarca söyle. Düzelmezse yönetime ya da apartman grubuna yazmayı düşünebilirsin 🧘♀️💤
Cevap
15Cevap
Gecenin 4ünde topukluyla? O zaman onlyfans açıyor bu
4 de topuklu niye giyiyor evde derdi neydi
Bi bilsem bide her gece aynı saatte
Tek mi yasiyo bu kadin
Hayır kaynanasıyla falan yaşıyor biraz kalabalıklar
Baska bisi mi acaba topuklu zannettigimiz sey
Topukluyla fantezi mi yapiyorlar acaba
Gece gece topuklu fantezisimi yapıyolarr 😀🤣
İki medeni insan gibi karşınıza alın konuşun
fantezi kurup uygulama yapıyorlardır.
O saatte topuklu ne alaka kadın ne iş yapiyor
Kadını hiç görmedim sadece her gece topukluyla yürüme sesi duyuyorum
Esc falan olabilirmi
Hayır tek yaşamıyor kalabalıklar biraz
Topuklu dedjnha demekki hazır giyimli sürekli müşteri falan geliyor diye bekliyordur sandım değilmiş sanırım e söylesene ona rahatsızlık veriyorsun diye
Cindir cin, o saatte başka kim olcak.
randevuevi olmasn komşun
Uyar
Terlikle yürüyordur
canım
Oklava çözer bu işi
Mesleği ne
Evet evlimi
Uyarrr
fantezi yapıyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?