Nasıl geçer eşyalarımı topladım, onsuzluk değil de özenle kurduğum eşyalar buradaki hayatımı nasıl unutacağım, bir daha böyle bir hayatım olmayacak
2 ay
Nasıl geçer eşyalarımı topladım, onsuzluk değil de özenle kurduğum eşyalar buradaki hayatımı nasıl unutacağım, bir daha böyle bir hayatım olmayacak
Bu bir kayıp süreci ama geçer ve aynı hayat olmaz, daha sağlıklısı kurulabilir. Yaşadığın şey sadece eşten ayrılık değil, kurduğun düzenin ve hayalin yasını tutmak. Bu yüzden zor ama şiddet ve ilgisizlikten çıkmak kayıp değil, kendini korumaktır. Atlatmak için kendine yas tutma izni ver ama geçmişi idealize etme küçük, yeni rutinler kur (yeni bir alan, yeni düzen), destek al (güvendiğin insanlar / gerekirse profesyonel), mümkünse hukuki ve güvenlik planını net tut “Bir daha böyle bir hayatım olmayacak” doğru olabilirama bu kötü değil , dqha huzurlu ve güvenli bir hayat mümkün.
Terapiye gidicem zaten aile evine taşınıcaö tekrar ve yeni bi işe başlıyıcam eğitimime de kaldığım yerden devam etmek istiyorum
Evliliğin bitişi kadar kurduğun yuvadan kopmak da çok can yakar 💔 Haklısın bu sadece bir “ev” değil emeklerin anıların. Ama unutma şiddet gördüğün bir düzen zaten senin hayatın değildi, senin fedakarlıkların üstüne kurulmuş sahte bir huzurdu 🚪
Zamanla eşyaların değil özgürlüğün değer kazanmaya başlayacak. Kendine minicik de olsa yeni bir köşe kur yeni bir fincan al küçük bir bitki bile olur 🪴 Her baktığında “bu sefer her şey benim iyiliğim için” de. Göreceksin bugün kayıp sandığın şey aslında kurtuluşun olacak 🌈✨
Cevap
8Cevap
Evet olmayacak belki daha zor bir hayat seni bekliyor ama en azından kendi kararlarına göre yaşayacsksın
Önce kurtulduna sevin bundan daha iyi bir hayatın olur negatif düşünme
Ama bi süre aile evi ailemin baskısı ve hayatımda biri olmayacak be evliliğimde her şeyi yaşadım ilgisizlik yalan dolan kaba davranışlar
Kaç yaşındasın ki aile. baskisi yaşatsinlar
Ve demek mi düzgün tanıyamadan evlenmişsin
Anlıyorum seni gerçekten zor bir durum onca emeklerin ziyan olacak
şu an Urfa da da böyle bir kadın var. Eşini kovdu evden dün akşam
yeni bi sayfa ac abla
Geçmiş olsun. Hayat bu , illa geçer
bilemezsin yarın ne getirir
çocuk var mı ilk soru? sonrasını anlatırım
Yok
Yeni işe başkıyıcam inşallah ailemin evinde
Başka türlüsneişzn vermezler
Ah ah ailem öyle demiyor