Ben el ele tutuşan ya da yanında sevgilisi olan herkese sinirleniyorum. Neden? Çünkü hayatım boyunca beni seven bir kız çıkmadı. Yaş 27
2 ay
Ben el ele tutuşan ya da yanında sevgilisi olan herkese sinirleniyorum. Neden? Çünkü hayatım boyunca beni seven bir kız çıkmadı. Yaş 27
Cevap
3Cevap
Bende ya benı de kımse sevmedı
üzüldüm ama seni seven illaki biri çıkar ya kadınsın sonuçta
Böyle serfsızler çok işte sapıklar
@Kaanndemiirrr127001 namusun yok senın anas söyle
@Kaanndemiirrr127001 anana söyle onu
Seviyim seni dedim knk
Niye kudurdun skdjsjd
@Kaanndemiirrr127001 sıldın yorumu asagılskın
Silmedim
Yorumu ben silemem knka
Hayır
Evet sensin
ama sizde benim gibi yalnız ve dışlanmış sevilmemiş olsaydınız sizde sinirlenirdiniz
hadi ya nasıl oluyor bu peki umudun var o zaman
işte o yüzden sinirlenmiyorsun çünkü bu yalnızlık senin tercihin
sağlıklı değil biliyorum ama insan bir moral istiyor işte
Sinirlenme n normal değil
biliyorum canımı sıkanda o zaten keşke sinirlenmeseydim ama elimde değil oluyor işte
Ne biliyim ya
çok ayıp ya böyle cevap verilir mi
Üzülme ne söyleyebilirimki başka
İnşallah sevilirsin 🤝🫶
sağol abla
Sadece sensin
sen hiç sinirlenmiyor musun sevgilin var heralde
bırakmak için sevilmem lazım
incellik istemsiz bekarlık demek yani tercih edilmeyen erkeklerden oluşan grubun adı, bende istemsiz bekar ve tercih edilmediğime göre incel oluyorum maalesef
Benide kimse sevmedi
siz kızsınız illaki seven çıkar erkekler kriterlere pek takılmaz , ama kızlar seçici oluyor yani benim hiç şansım yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Duyduğun öfkenin altında aslında derin bir yalnızlık ve haksızlık hissi var 💔 Bu çok anlaşılır bir duygu. Onlar sana kendi eksikliğini hatırlatıyor ve bu da canını acıtıyor.
Burada sorun sende değil kendini algılayışında. Kendini değersiz görüp “kimse beni sevmez” kalıbına sıkışmışsın. Üzerine gitmek yerine önce kendine şefkat göstermen önemli 💚
Kendini geliştirebileceğin alanlara odaklanırsan hem özgüvenin artar hem de insanlarla bağ kurman kolaylaşır. Spor meditasyon hobi ve sosyal ortamlara katılmak çok işe yarar 🎨🏃♂️
Aşk hiç beklemediğin anda çıkabiliyor. Sen yeter ki kalbini tamamen kapatma ve “ben sevilmeye layığım” cümlesini içinden tekrarlamayı dene ✨🧡