Bakın her erkek değil ama Türk erkeklerinin %95’i hakkında bir şey diyeceğim merak ediyorum isteyen üstüne alınır ya da alınmaz. Sosyal medyada görüyorum ve inanılmaz derecede İNANILMAZ derecede Türk kadınlarını aşağılıyorlar. Ortalama altı tipteki Türk kadınlarına “çirkinsin, kilolusun, bilmem ne çuvalı gibisin” deyip bir sürü hakaret ediyorlar. Güzel bir Türk kadınına ise “makyaj güzelisin” diyorlar. Ve yine bir sürü hakaret… Kadın da “ben bakımlı olmayı seviyorum” dediğinde eşc yerine koyup ana avrat hakaret edip slav kızlarıyla kıyaslıyorlar. Kıyaslama değil hatta bize hakaret ediyorlar direkt. İnanılmaz narsist davranıyor çoğu. Narsist egoist ve cahilce. %5’lik çok nadir bir kısım kibar, centilmen illaki vardır. Ha bana denk gelmedi orası ayrı. Arkadaşlarıma da denk gelmemiş. Diğer kibar görünen erkeklerin de içinde böyle narsistlik yattığını ama gizlediklerini ya da bastırdıklarını düşünüyorum. Ben geçen seneye kadar evlilik her ne kadar istesem de ümidimi kesmiştim. Kendime vakit ayırıp seyahat etmeye başlamıştım. Ve farklı bir ülkede hayatımın aşkını buldum. 1 yıldır beraberim iyi ki var. Tabii ki yurt dışında da kötüler vardır. Ama hiçbir ülkede bu denli ataerkil, egoist, bencil narsist erkekler görmedim. Belki Arap ülkelerinde vardır bilmiyorum oralara gitmedim.
Çok uzattım özür dilerim, sizce bunun altındaki neden ne olabilir, ben oğlum olsun istiyorum ama asla böyle olmasını istemem. Biz Türk kadınları oğlanlarımızı iyi yetiştiremiyor muyuz? Yoksa toplumsal bir şey mi söz konusu? İyice soğudum Türk erkeklerinden. Ayrıca genel konuştum böyle olmayan biri üstüne alınmasın tabii ki.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer