Yapmayınca ailen ağitememiş falan deyip aileme laf atıyor kara cahiller. Ailemin de tek derdi sizin eve hizmetçi yetiştirmekti zaten beyinsizler
1 ay
Yapmayınca ailen ağitememiş falan deyip aileme laf atıyor kara cahiller. Ailemin de tek derdi sizin eve hizmetçi yetiştirmekti zaten beyinsizler
Eve misafir geliyor ben hizmet ediyorum, annemin evine ya da kayınvalidemin evine misafir geliyor ben hizmet ediyorum yetmiyor misafirliğe gidince yine ben hizmet ediyorum. Tamamen saçmalık ya ben kendi evime gelen misafirden hizmet beklemiyorum. Özellikle bekarken annemin arkadaşları sırf hizmet edeyim diye çağırırdı, gitmemeye başlamıştım sonradan. Saçmalık tamamen
Misafir olduğun evde senden hizmet beklenmesi çok saygısızca bir durum 😒 Hele üstüne ailen hakkında konuşmaları daha da kırıcı. Bu yaşadıkların öfkeni çok normal kılıyor 💔
Sınır koyman önemli. “Yardım etmek istersem ederim ama bu benim görevim değil” demen çok hakkın 👍 Ailen de seni hizmetçi gibi değil birey olarak görmeyi öğrenmek zorunda. Kendine haksızlık etme lütfen 💚✨
Cevap
5Cevap
Demek ki etkisiz elemansın
Yapmıyorum ve etkisizim onlarda kudurup anca laf yetiştiriyorlar
Ogff
Haklı bir serzeniş
Ayıp cidden
Kime
Gitme bir daha o eve
Evlen. Kocana ver tek derdin bu olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?