Aile evi sizi nasıl etkiliyor?

Ramazan'dan önce 2 hafta ailemin yanına gitmiştim. Psikolojim çok olumsuz etkilenmişti gerçekten. Kendimi bitik ve hep kendimi suçlarken, kendime kötü sözler ederken buluyordum. Ailem resmen psikolojik işkence yapıyor, bunun başka bir açıklamasını bulamıyorum. Uzaktayken bile annemle ilk geldiğimde sık konuşurdum, ama son konuşmamızda beni olumsuz etkilediğini düşündüğüm için konuşmayı bıraktım. Konuştuğumuzda da zorla sınav sonucumu falan sordu, sınava girmiştim. Gel bizle yaşa falan diyor, ya sen şaka mısın 😂 şimdi bayramda gideceğim 5 gün, haber verdim telefonda. Hiç böyle sevinmedi ne bileyim. Yani beni sevmiyorlarsa söylesinler de haberimiz olsun 😂 gerçi sevmediği her hâlinden belli de kapasitesi belki o kadar diye affetmeye çalışıyorum her seferinde. Bayramda da gideceğim çünkü yalnız geçirince mutsuz oluyorum. En azından bi Anıtkabir'e giderim, Ankara 'da ailem. Halamları görürüm en az bir gece onlarda kalırım zaten. Bilmiyorum ya bayramda gidecek bir ailesi olup, ailesi tarafından el üstünde tutulan, kötü söz bakış davranışa maruz kalmayan, eve dönünce kendini kötü hissetmeyen insanlar çok şanslı. Bunu söylemek istedim sadece...

Aile evi sizi nasıl etkiliyor?