Hemen bir ‘badem-sen ağlama’ söyleyip atardım ama şimdi git kaydet, siteye yükle, kopyala, tekrar gel buraya yapıştır hayır değecek bir ses olsa bari 🥲
Evet evet bir de sanki onların istediği saat yemek zorundayız gibi. Yav kardeşim yiyin siz o an yiyesim yok sonra kendim hazırlar yer kaldırırım sanki acizim bak yine sinirlendim. Huzurevi bakayım ben 😑
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hiç sevmiyorum. yalnız yaşamak en güzeli bu yüzden.
Gece geç saatlere kadar dışarda olduğumda sürekli teyakkuzda olmam dışında benim için hiçbir zorluğu yok
Annemin surekli offlemesini dinlemek, kardeslerimli ayni odada kalmak, soyle bir kolttuga uzanmaya bile cekiniyorum
Dolaptaki yemegi kim yedi diye hesap sorulmasi falan filan
Gercekten evet cok sukur bedavaya yasiyorum ama bazen gercekten huzurumu bozuyorlar ve kirici oluyorlar
Ve icimde kalmasin annemin surekli soylenmesi okadar gicik oluyom ki, bi sus ya ne olursun
Gercekten huzurumu bozuyo ya nazik nazik soyle alala
Çok üzücü gerçekten
Öyle bir saksı değilim, tek yaşıyorum. 18 i doldurupta aile evinde yaşamaya devam eden erkek ya da kadın farketmez saksıdır
Otel yeri gibi. Ücretini mental sağlığınla ödüyorsun jljklk
Aynen öyle fkfjjd
Ama aile evindeki fiziksel rahatlık başka nerde var bilmiyorum jkjhj
Hiçbir zorluğu yok aksine bazen kafa dağılıyor onlar topliyorlar.
Evin içinde bile istediğin gibi giyinememek
Ücretsiz konaklayabilirsin tabi akıl sağlığın karşısında
doğru dürüst depresyona giremiyorsun
İçimi okudu
elmacığım
İç okuyabiliyorum adminim demek mi bu? 🤔
bir elmanın iki yarısı hesabı
Ağlamamak için zor tutuyorum kendimi bak
ben ağlıom ühü
Hemen bir ‘badem-sen ağlama’ söyleyip atardım ama şimdi git kaydet, siteye yükle, kopyala, tekrar gel buraya yapıştır hayır değecek bir ses olsa bari 🥲
hiçbir zorluğu yok benin için
Ne güzel
sinir krizi geçiriyorum bazen
Bazen olması güzel, ben hala huzurevi bakıyorum :/
Hangi durumlarda mesela?
geç kalıyorum yemeğe mesela ya da kendim bir şeyler izleyerek yemek istiyorum kötü algılanıyor sanki onları istemiyorum gibi
Evet evet bir de sanki onların istediği saat yemek zorundayız gibi. Yav kardeşim yiyin siz o an yiyesim yok sonra kendim hazırlar yer kaldırırım sanki acizim bak yine sinirlendim. Huzurevi bakayım ben 😑
bak bak djjdd
https://m.youtube.com/shorts/dJQpq0cJrjA
Bu video geldi aklıma fkfjdj
Parayı verdikleri sürece böyle devam edecek
mental sagligim
Zor olan yanı yok.
Memnunum gayet
Baba faktörü