Aile & Toplum Aile evinde yaşmakta zorlanıyor musunuz? Snowflakee0 Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl ✨Yaşamak✨ Aile evinde yaşmakta zorlanıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. evet zor maalesef.. yalnız yaşamak daha güzeldir 0 0 Yorumla
kopyakalpler31 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Yok rahatım kendi odam filan var istediğimi yapabiliyorum 0 0 Yorumla
ntmore96 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl yalnız yaşıyorum. aile evine gitsem 2 gün zor dayanırım. 0 0 Yorumla
ibrahimu54 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 48% 1 yıl Keyfim yerinde şimdilik aile evinde olmak ne kadar denirse benimkine. 0 0 Yorumla
Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bazı zorlukları var ama tolere edilebilir. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Evett evli olunca birde 2 4 Yorumla Karagümrügg 1 yıl Kime yasiyon diye mi soruyor 😂😂 Yorumla Snowflakee0 1 yıl Buradakilerin ıq seviyesine hastayım bir harf eksik yazılmış diye akılları başka yere çalışıyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aynen öyle Yorumla Snowflakee0 1 yıl E senin de öyle hajdkajdka ya sabır Yorumla
Memur34 Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 87% 1 yıl Merhaba aile evi zordur tabi, şu an tek yaşıyorum 0 0 Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% 1 yıl Hayır, onlar olmayınca zorlanıyorum ben 🤣 0 0 Yorumla
agorasevdası Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hayır zorlanmıyorum 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı. hayır zorlanmıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
evet zor maalesef.. yalnız yaşamak daha güzeldir
Yok rahatım kendi odam filan var istediğimi yapabiliyorum
yalnız yaşıyorum. aile evine gitsem 2 gün zor dayanırım.
Keyfim yerinde şimdilik aile evinde olmak ne kadar denirse benimkine.
Bazı zorlukları var ama tolere edilebilir.
Evett evli olunca birde
Kime yasiyon diye mi soruyor 😂😂
Buradakilerin ıq seviyesine hastayım bir harf eksik yazılmış diye akılları başka yere çalışıyor
Aynen öyle
E senin de öyle hajdkajdka ya sabır
Bazen zor olabiliyor..
Merhaba aile evi zordur tabi, şu an tek yaşıyorum
Hayır, onlar olmayınca zorlanıyorum ben 🤣
Aile evinde yaşamıyorum
Hayır zorlanmıyorum
Hayır
Bazen
Oldukça
hayır zorlanmıyorum
Aile evinden yaşamıyorum