Ailenizle birlikte yaşamakta zorlanıyor musunuz?

Merhaba,

Yani tabii ki insanın ailesi her şeydir anne babası sevdikleri hiç kimse dışarının samimiyetini veya verdiği güveni aile gibi vermez insanlar bugün iyidir yarın kötüdür bugün sizin sırtınızı sıvazlar yarın bambaşka davranır bunu kabul ediyorum, ancak gerçekten belli bir yaştan sonra aile ile yaşanmıyor. Mesela Ben engelliyim tamam maddi olarak her istediğimi yapıyorlar hani bir dediğimi iki etmiyorlar ama her istediğimi de yapmıyorlar açıkçası ya da her istediğimi de isteyemiyorum, yani şöyle ne bileyim bir dışarı çıkalım dışarıda yemek yiyelim ondan sonra sinemaya gidelim sosyal aktiviteler yapalım hiç böyle bir şeyimiz yok, Ankara 'ya geliyoruz evde oturuyorum sadece fizik tedaviye gidiyorum. Yaz aylarında Bir de 5-6 ay alanya'ya gidiyoruz orada yazlık var orada da evde oturuyoruz yani onun dışında zaten babam her şeye bir muhalefet her şeye bir tepkisi var her şeyi bir yorumu var,

En azından abim kendisi evlendi kurtuldu evi ayrı akşam olduğu zaman ayrı evine gidiyor eşiyle istediği gibi şakalaşıyor konuşuyor yani bizim böyle bir şansımız yok adamın bazen saçma sapan triplerini çekiyorsun konuşmalarını çekiyorsun kendi istekleri peşinde geziyor, servisli iş bulamıyorum, sadece sigortam yatıyor emekliliği bekliyorum 5 yılım kaldı. Adam gitti benim adımı araba aldı mahkemeden vasi kararı çıkarttı, kimlik alırken bile imza atarak babam kendisi alıyor.

Yani sizin anlayacağınız iyice bunalmış durumdayım sadece şu haftanın 4 günü tedaviye gitme durumu olmasın hiç çekilmez.

#GeceMuhafızı

19 Aralık 2022 Pazartesi Saat 12.29

Bazen şöyle öyle bir fırsat olsa ki diyorum gidip kurtulsam.

Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Ailenizle birlikte yaşamakta zorlanıyor musunuz? Teşekkür ederim ❤️❤️❤️
Güncellemeler
+1 yıl
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim