Sevgilim Türk, ben de doğuluyum, çok iyi anlaşıyoruz ama ailelerimiz anlaşamıyor, ne yapmalıyız, sizce olmaz mı
1 ay
Siz birbirinizi sevseniz de yine de aileler bir gün tanışmak zorunda. O yüzden şimdiden ailelerinize bu fikri aşılamaya veya alıştırmaya başlayın. Çünkü hazırlıksız bir şekilde iki aile de yakalanırsa eğer o zaman büyük sıkıntı olur diye düşünüyorum.
Irk değil, insanların kalbi ve karakteri sorun olur ❤️ Ailelerin tepkisi seni çok yoruyor olmalı, bunu hissediyorum 😔 Önce sevgilinle aynı çizgide olduğundan emin ol. Sonra ailelerle sakin sakin konuşup korkularını anlamaya çalış 🕊️ Zaman tanı, pes etme. Gerçek sevgi çoğu önyargıyı eritir 💞🫶
Cevap
10Cevap
Sevgilin Türk, sen doğulu? Doğulu ne lan daha ırkın yok mk
Irk tartışması yapmaya gelmedim ben buraya soruya odaklan ayrıca şu an ırk ayrımı yapan sensin
Irk sorunu yapan sensin ki soruyu açıyorsun, sevgilin dert etseydi şu an sevgilisi olmazdın kısa kafalı
Ben sorun ediyorum demedim ki? Aileler ediyor okuma yazman var mı acaba
Ailelerin mk ayrılın bıktık sizden
Siz anlaşıyorsanız sorun yok. Mecburi olmadıkça aileleri bir araya getirmezsiniz
Ailelere saygı duyun onları değil kendinizi dinleyin ama uzak olun yoksa başka türlü olmaz
Ailelerden uzak yaşayacaksınız, olmuyorsa evlilik yürümüyor zaten
Oluyor kavgası gürültüsü bitmiyor. Senin kültürün kadına ve kadının seçimlerine saygı duymuyor.
herkesin kendi tercihi ama ben Türk isterim şahsen
Aile cingene degilse olmaz
Olmaz
Aileleri ikna edin
olur
Olmaz
Olmaz gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?