Aylık 130 bin gelir varken babamın temel ihtiyaçlarımı bile karşılamaması normal mi?

Üniversite sınavına hazırlanıyorum 3. girişim olacak. Babam hiçbir şeyimi karşılamıyor. Saçlarımı kestirmeye gidecektim, bana evde kes dedi. Kütüphaneye giderken az bir şey yemek harçlığı veriyor, onları biriktirip kendi kişisel eşyalarımı almaya çalışıyorum. Annem de çalışıyor, maaş kartı onda, evimiz kira değil kimseye borcumuz yok. Eve giren gelir aylık 130 bin, ben bu 130 binin 2 bininden bile yararlanamıyorum. Kendi kendine sürekli bir şeyler yapıyor, parayı biriktiriyor, evimiz, 2 arabamız ve 2 milyon TL birikimimiz var daha neyi biriktireceksin deyince bize bağırıp çağırıyor. Çok cimri bir adam, tatile de götürmez hiçbir zaman. Ben de çareyi kendimden büyük erkeklerle sevgili olmakta buldum, bütün isteklerimi alıp karşılığında bir şey istemiyorlar, durumu anlatınca bana babalık yapıyorlar ama bu da içime sinmiyor. Üniversiteye gidince ne yapacağım bilmiyorum, buradayken bile ihtiyaçlarımı almayan bir adam beni nasıl okutacak, benim gibi olan var mı?

Aylık 130 bin gelir varken babamın temel ihtiyaçlarımı bile karşılamaması normal mi?