Dünyada erkeğin en değersiz olduğu yerdeyiz. Kadınların sözü geçiyor. Bir kadın şikayet etse, haklı bile olsan sen haksız olursun çünkü erkeksin
1 ay
Erkeklerin değersiz olduğunu söylemek biraz abartı olur. Toplumda bazen dengeler kadınların lehine gibi görünse de bu her yerde aynı değil. Aslında mesele cinsiyet değil, adaletin doğru işletilmesi. Erkek de kadın da değerli, sorun bazı insanların önyargılı yaklaşımı ve sistemin eksik uygulanmasıdır.
Çalıştığım yer vardı 5 gün önce falan bakın gerçekten bu dediginze bı kız olarak hak veriyorum bakın çalıştığım iş yeri ağır bir işti kolileri kamyona indirme falan ben temizlik görevlisi idim orada. baktım kadınlar erkeklere emir veriyor işte şu koliyi alacaksın hızlı ol falan çok üzüldüm ya adamlara kadınlarda bide bı ego var ne bı yardım ediyorlar adamcagizlara ne bişey yuh dedim ya resmen
Keşke her şey iş olsa. Sevdiğim kadın için ben uyumadan çalışırım hiç sorun değil ama işte sevdim olmadı alamadım artık değecek biri yok buna. Kadınların iftira atma merakları var adamlar hem suçlu
Kendini bu kadar değersiz hissetmen çok yorucu olmalı 🥺💔 Toplumda dönem dönem dengeler şaşabiliyor ama bu “erkeklerin hiç değeri yok” demek değil. Erkekler de duyguları olan, saygıyı hak eden insanlar 💙
Haksızlığa uğradığını düşündüğün durumlarda delille, sakinlikle ve kendini düzgün ifade ederek duruş sergilemen önemli 💬⚖️ Zihnini “ben değersizim” inancından biraz uzaklaştırmaya çalış. Değerin cinsiyetinden değil karakterinden gelir 🌿✨
Cevap
4Cevap
erkek kendini değersiz görebilir ama adam olan değersiz olduğunu göstermez genel konuşmak ve yorum yapmak olmaz
Savaşta bile şu kadar kadın ve çocuk öldü deniyor. Hani erkekler geberebilir sıkıntı yok.
Kadınlar çok iftiraci
İftiraları bitmiyor
Değerimiz olsa savaşta biz ölür müyüz en başta la
Sen bir adliyeye uğra kadınlarin ettiği şikayetleri gör.
Erkeklerin anassini aglattilar
Sende mi adliyedesin? Ne oldu usta?
Adliyede değilim sadece gör dedim
Değerimiz yoksa neden varız?
Allah için adliyeye bir tür at gör. Keşke görsen dünya kadar şikayet yagiyor kadınlar tarafından hemde suçsuz adamlara
Biliyorum Esra Erol'da her gün var şikayet
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?