Keske kadın doğasmısım erkek olduğum güne lanet olsun. Hep aşagilandim zorbalandim hem de erkek adam ağlamaz mağdur olamazsın diyorlar. Aşk ilişkilerinde trip çile xçekeyim iltifat alamayayim ama hep ben vereyim. Hep sorularıma hakaret edilsin. Ama kadin olunca hemen arkadaş olmak istiyorlar.
Hani erkek olmak kolaydı lan?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
hayır ne ilgisi var
sana haksızlık edilen yerlerde durmaman lazım, söylenmek birşeyi değiştirmiyor, senin kendi hayatında birşeyleri değiştirmen lazım.
https://mentalguc.blogspot.com
blog yazdım, belki yardımcı olur.
Erkek olmak güzel be reis. sana bunu yaşattırıp hissettirenler utansın
Valla merak ediyorum neresi güzel? Bana hep erkek adam mağdurnolmaz, ağlamaz şikayet etmez, sürekli verir diyorlar. Kadının tırnaği kiriliyor 9999 tane mesaj ben psikiyatristlerde surunuyorum bu travmalardan dolayı mimse ciddiye bile almiyor
Valla ne desen haklısın. Kadına el yaklaşsa bin kişi ayağa kalkar ama ben küçükken taciz edildim adam akıllı dinleyen bile olmadı. Mağdur eder ilgi verir ağlamaz etmez dayatmaları o kadar zoruma gidiyor ki benimde, artık duymazdan geliyorum kadının bi yakını vefat etse üç ay ağlasa gıkı çıkmaz kimsenin ama ben yakınım vefat ettiğinde iki gün ağladım yeter toparlan dediler. Ayakta olman lazım güçlü durman lazım ulan bizde insanız. Erkeği geçtim insanız ama gören yok.. Yine de kız olmadığım için mutluyum
Bir insanın değerini cinsiyeti belirlemez. Kendinizi değerli hissetmenizi sağlayacak bir şeyler yapmalısınız.
Bunun cinsiyetle ilgisi yok ki. Hassas kalpler için cehennem olan bir dünyada yaşıyoruz o kadar:)
Aksine hep erkekler yüceltiliyor bu ataerkil ülkede.
Güldürdün 😃
Gül gülmem iyidir 😄
Gülmek*