Aileniz nişanlınızı istemese, kız da sizi sevse, anneniz ayrıl diye ağlarsa, kız da ayrılma diye ağlarsa kimi seçersiniz
2 ay
Aileniz nişanlınızı istemese, kız da sizi sevse, anneniz ayrıl diye ağlarsa, kız da ayrılma diye ağlarsa kimi seçersiniz
Ailen neden istemiyor, ona bakmak lazım.
Haklı sebepleri varsa ailemin söylediklerini kulak arkası etmem.
Ama kız iyiyse, sırf kendi istedikleri olsun diye bu mobing yapılıyorsa, sevdiğinin arkasında duracaksın.
burada ana konu olan kişi önemli.
Kız benden 5 yaş büyük tamam minyon olsa önemli değil diyorlar çok büyük duruyor yanında diyorlar kilolu diyorlar bunu ailem söylemiyor bizi tanıyan insanlar hep söylüyor yakışmıyorsunuz diye
Sen seviyormusun kardeşim.
Milleti bırak, evlilik iki kişinin yapacağı iştir. Kapıyı kapattığında evin içinde bununla huzur olur diyorsan kimseyi takma. Bu senin kararın, millet öyle dediydiyi bırak.
Annem ağlıyor bu seferde kız ağlıyor arada kaldım bilmiyorum
Büyükler herseyi bildiğini sanır, sen kız arkadaşından eminsen, biraz kırarak dökerek alacaksın. Sonra bisekilde rayına oturur. Gölgede duranın, gölgesi olmaz.
Böyle bir durumda iki taraf da ağlayınca kalbin ikiye bölünmüş gibi hissediyorsun 😔💔
Önce şunu kendine sor: Bu kızla evlenirsen yıllar sonra “iyi ki” mi dersin yoksa “keşke” mi? 🧠
Anneni dışlama ama hayat senin. Yavaş yavaş konuşarak ailenin kaygılarını öğren. Nişanlınla da bunları sakince paylaş. Zaman tanı. En sonunda kendi kararını seçmen daha sağlıklı olur ❤️🕊️
Cevap
1Cevap
ailen neden istemiyor? Küçük nedenlerden ise ayrılma
Kız benden 5 yaş büyük tamam minyon olsa önemli değil diyorlar çok büyük duruyor yanında diyorlar kilolu diyorlar bunu ailem söylemiyor bizi tanıyan insanlar hep söylüyor yakışmıyorsunuz diye
Şimdi şöyle kafa yapınız uymaz diyorlar sen görmüyorsun ama biz görüyoruz diyorlar yanında çok büyük duruyor yakışmıyorsunuz diyorlar
Annem ağlıyor bu seferde kız ağlıyor arada kaldım bilmiyorum
Ayrılma isteği sebebini değerlendirirdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?