Evleneceğim kişiden ailem razı değil sizce ne yapmalıyım?

Sevgilimle tanışalı 1 yılı geçti ciddi düşünüyoruz annemle babam zaten ayrıydılar babam vefat etti annem evlenmeme karşı çıkıyor her yolu denedik hem sevgilim hem ben kaç kere konuştuk annem tanımaya çalışmak yerine hakaret etti aşağıladı tehditler etti böyle yapması beni çok üzüyor sevgilime karşı beni mahcup düşürüyo yinede bir büyük olarak adım atsa destek olsa her yapılanı her söyleneni unutur yok sayarım diyor ama annem hiç mi hiç olur yanını bırakmadı son çare kaçmayı düşündük belki zamanla kabullenir anlayışla karşılar diyoruz ama çaresiz kaldım bir tarafta annem bir tarafta sevdiğim adam düşünmekten kafayı yicem artık bir çıkış yolu arıyorum kaçmaya çok karşı birisiyim ama başka yol bırakmıyor bir anne evladının her zaman yanında olması gerekmez mi bana illa da bu evlilik olacak diyorsan kapı orada topla eşyalarını çık git bu evden seni öldü sayarım ne ölümüne gelirim nede öldüğüm de sen gel diyo çok beddualar ediyo benim zaten bir yanım eksik babam hayatta olsaydı eğer bana sırtını dönmezdi yanımda olurdu beni anlardı elim kolum bağlı ne yapacağımı nasıl bir yol izleyeceğimi şaşırmış durumdayım sevgilime o kadar ağır o kadar kırıcı sözler söylediki başka birisi olsa belkide çeker giderdi o hep alttan aldı saygısızlık yapmadı ama nereye kadar alttan alıp her söylenene boyun eğebilir annemin istememe sebebi evi yok evsiz birisiyle evlenirsen ileride zorluk çekersin sıkıntı çekersin diyo ben üniversite mezunuyum sevgilim kaynakçı boşuna mı okudun ileride karşına daha iyileri çıkar evi olan birisiyle evlilik düşün aklını kullan gözünü aç diyo hersey mal mülk mü evi yok diye ayrıl bitir bu ilişkiyi diyo ailemin yaptıklarına karşı ben utancımdan yerin dibine girdim diyelim ki kaçtım sevgilim ilk gideceğimiz yer benim ailemin yanı en fazla 1 ay içerisinde bir ev tutar duzenimizi kurarız annenin yaptıklarına dayanamadığın katlanamadığın an ara yeter ki gel de seni yalnız bırakmam her ne olursa olsun yanındayım diyo bu durumda siz olsanız ne yapardınız?
Güncellemeler
+1 yıl
Annemin tek dediği ben büyüttüm ben baktım ben bu yaşa kadar getirdim beni dinlemeyip evlenirsen bir daha bu kapıya gelmeye yüzün olmasın almam diyo ben zaten hep kaçayım gideyim demiyorum orta yolu bulmak için her yolu deniyoruz istiyoruz ki bu iş iki tarafında rızasıyla anlaşarak olsun ama annem hiç adım atmıyor tehdit etmek nedir ettiği hakaretlerin haddi hesabı yok ne yapacağımı inanın bilmiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
İkna olmuyor takip ettirip peşinize adam taktırırım sizi vurdururum diye tehditler etti ağza alınmayacak her türlü hakareti etti ve bu durumdan sevgilimin ailesinin haberi yok bilseler zaten dahada kötüye gider ailesini karakola çağırttırıcam diyo durun böyle olursa bu işin daha hiç olur yani kalmaz zaten annemde bunu istiyor
Evleneceğim kişiden ailem razı değil sizce ne yapmalıyım?