Arkadaşlar 5 sene önce babam vefat etti, onun dışında anneannem ve dedelerim de belli aralıklarla vefat ettiler, hayatta tek tutunacak dalım bir annem kaldı, bir de babaannem var ama o memlekette, ben şu an annemle yaşıyorum. Onun dışında dost dediğim, abi, abla, kardeş dediğim çoğu insan güvenimi hep boşa çıkardı, aşk olayları deseniz zaten bundan birkaç ay öncesine kadar hep hüsrandı ama çok şükür ki şu an aşk konusunda çok mutluyum, hayatımda şu an birisi var ve beni çok güzel seviyor, beni çok mutlu ediyor, onda sorun yok. Neyse lafı fazla uzatmayayım, bugün de annemin kanser olduğunu öğrendim, belli bir süredir varmış ama bana daha yeni bunu söylüyor ve durumunun sıkıntılı olduğunu, artık benim kendi ayaklarımın üzerinde durmamı istediğini, benim iyiliğimi istediğini, gözünün arkada kalmamasını istediğini söyledi. Ama benim psikolojim şu anlık hiçbir şeye elvermiyor ama Allah gecinden versin annemi de kaybedersem, akrabalardan hiç kimseyle de pek anlaşamayacağım için acaba başka şehire mi taşınsam diyorum ama onun için de çalışmaya başlamam lazım, yani bir yerlerden bir şeylere adım atmaya başlamam lazım. Yaşım da daha genç olduğu için de daha en az üç sene sonrasına kadar da evlilik düşünmüyorum çünkü bu yaşta evlenirsem evi çekip çeviremem, belki o yüzden de hem kendimi hem eşimi zor durumda bırakırım, ona da ailesine de kendi aileme de mahcup olurum diye korkuyorum ki ayrıca zaten onun ailesi bu yaşta evlenmemizi kabul etse bile benim annemin kabul edeceğini sanmıyorum, sadece arada bana esprisine "Gelsinler istesinler, hemen vereceğim" diyor o kadar ama bu sadece bana öylesine şaka yapmak için söylenen bir söz, bunu biliyorum çünkü annemi çok iyi tanıyorum. Ama hayatımdaki kişinin doğru kişi olduğunu da biliyorum, orası ayrı. Kafam çok karışık, ne yapsam ne etsem bilemiyorum iş konusunda, kalacak yer konusunda, annemin sağlığı için ve benimle yaşamaya devam edebilmesi için hiç bilmiyorum. Bana hem bu konularda hem de psikolojimi nasıl düzeltebilirim diye tavsiyelerde bulunabilir misiniz
Güncellemeler
1 ay
Bu arada sevgilimin annemin kanser olduğundan haberi yok sizce ona da söylemeli miyim bu durumu yoksa belli etmemeli miyim ayrıca evlilik konusunda da sevgilim bana sen yanımda ol yeter birlikte herşeyi hallederiz demişti ama nasıl olur bilemiyorum sizce de erken mi acaba
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer