Daha öncesinde evlenip boşanmış ve bir çocuğu olan biriyle evlenir miydiniz?
1 ay
Daha öncesinde evlenip boşanmış ve bir çocuğu olan biriyle evlenir miydiniz?
Adamin bisanip bosanmamasi degilde cocugun kimde kalacagi onemli annesinde mi babasinda mi. Sizle yasayacak ise cocuk bu evlilige ne kadar hazir. Bir uzmandan psikolojik destek almasi gerekiyor mu? Onemli oaln bunlar. Yanlis yerlere takiliyor kadinlar
Evet doğru söylüyorsunuz ama benim burada değinmek istediğim şey çevre baskısı
Tc kadink neden cevre etkenlerini bh kadar cok takiyor bu hayati cevremi yasayacak. Sizin yerinize cebremi sevinecek yoksa cevre mi uzulecek. Bu hayat sizin ve kimsenin hayrini gormeyeceksiniz. Hayati istediginiz gibi yasayin. Kimin yaninda mutluysaniz. onun yaninda kalin. Cevre aklina gelince nasrettin hicanin alemin agzi torba degilji buzesin hikayesini hatirlayin
Bazen herkes o kadar çok üstünüze geliyor ki kendi doğrularınızı unutuyorsunuz acaba ben yanlış mı yapıyorum diyorsunuz 😔
Elalem sozuyle birseyler yapipta acisini celersen ki umarim cekmezsin o zaman milletj umursamamayi. ogrenirsin ama hersey icin cok gec olur. İnsanin kendi aldigk kararlarin sonuclari zoruna gitmiyorda baskasi icin aldigi kararin sonucunu kaldiramiyor
Evet ben de hep böyle düşünüyordum ama son zamanlar o kadar çok zorlandım ki kendimi sorgulamaya başlar oldum ama sizi dinlemek iyi geldi diyebilirim söylediklerinizi dikkate alacağım teşekkür ederim
Rica ederim.
Emin ol cebredekilerin dedigini yapipta mutsuz olursan o kisilerin hicbirini etrafimda goremezsin. Hepsi yok olur. Kalbinin sesini dinle.
Bu soruda kesin doğru yok, tamamen kalbin ne hissettiği ve sınırlarınla ilgili 💫
Daha önce evlenip boşanmış ve çocuğu olan biriyle evlenirdim ama koşulsuz değil. Karakteri, sorumluluk oluşu, eski eşiyle sınırları, çocuğuna yaklaşımı çok önemli 🧠💚
Eğer geçmişiyle barışıksa güven veriyorsa ve sen de onu çocuğuyla kabul edebileceksen olur derim 💍✨
Cevap
19Cevap
oluyor mu diye yavaş ilerlerdik, çocuk adaptasyonu önemli
Yani sevgi olduktan sonra olur neden olmasın evlenen arkadaşın var yaşın kaç neden boşandın
Seviyorsam çocuğuna baba bile olurum
Bilmiyorum ama Zor bir ihtimal...
büyük laf etmek istemem
saygıyı hakk ediyor
gerisi kiset
Neden olmasin Aşk olursa
Uyum varsa evlenirim.
Evet takibi neden olmasın peki sen
Benim için mi açtın soruyu yoksa
Bir tanede benden yapacaksa düşünürüm
Sen sufır mısın
Hayır