Erkek ilgi duymadığı bir kadınla arkadaşlık kurmazmış bu doğru mu
1 ay
Erkek ilgi duymadığı bir kadınla arkadaşlık kurmazmış bu doğru mu
Yani erkek arkadaşımız var ama hiçbirine güvenmiyorum çünkü biraz daha mesafeli davranmaya çalışıyorum ne kadar samimi olsam bir yerden patlak veriyor.
İyi de var kötüsü de var ama samimiyet kurduğumda sanki ondan hoşlanıyormuşsun gibi davranıyor bana sonra gelip açılıyor açılınca da ben ondan uzaklaşıyorum çünkü ben o gözle bakmıyorum beraber spora gittiğim bir arkadaşım vardı çocuğu da severdim yani aynı sınıftaydık hani iyiydi arkadaşça bir baktım antrenmanlarda falan beraber çalışıyoruz s@pık s@pık davrandığını fark ettim o durumdan sonra da arama zaten mesafe koydum
Erkekle kadın tabii ki arkadaş olabilir 😊 Bunu bozan şey niyetler ve sınırların net olmaması 🙃 Bazı erkekler ilgisi yoksa yakınlaşmak istemez ama bu herkes için geçerli değil. Kimi gerçekten dostluk ister.
En sağlıklısı duyguları açık konuşman ve sınırlarını net koyman 💬❤️ Arkadaşlıkta saygı varsa her şey mümkün 🌿
Cevap
13Cevap
Olamaz erkeklerin niyeti bozuk genelde anca anasi bacısı gibi gordugu biri olacak ds ods nadir
Benim degimim degil gorduklerim benim kimseyle isim yok zaten
kimse ilgi duymadığı biriyle arkadaş olmaz
yani arkadaşlık var arkadaşlık var. Samimi ve yakın bir arkadaşlık için uyuşmak gerekiyor anlaşmak birlikte eğlenebilmek gerekiyor ister istemez o insana ilgi duyuyorsun
üç aşağı beş yukarı erkeklerin hepsinin fikri aynı. :) Bu illa ilişkiye dönecek diye bir şey yok. Ama bir erkeğin aklının bir kenarında böyle bi düşünce duruyor
ne diyeyim aklın yolu bir valla :D
hepsi diyemem ama çoğunlukla gerçek. Ama şu dediğimi unutma özellikle erkek 26-27 yaşlarını geçmişse %100 tutar bu teori :)
Valla ben oluyorum diğerlerini bilemem
Mumkun degil
Valla ninsure sonra o muthişlik asilmaya yürumeye arzulanmayabhidiyo erkekler beceremez kadinla arkadaş kalmayi
Kadın da kurmaz ki
Yatak arkadaşı da bir arkadaş
Karşı cinsten arkadaş kanka vs olmaz
olmazzzzz
bizimde öyleydi sonu farklı oldu
Hayır.
Bence doğru
Olabilir
Değişir
Yanlış
Olamaz
Bence kurabilir