Böyle bir şey yok, sosyal medyaya bakmayın diyen kızların bile hepsinin sevgilisi 180 üstü.
2 ay
Böyle bir şey yok, sosyal medyaya bakmayın diyen kızların bile hepsinin sevgilisi 180 üstü.
Cevap
2Cevap
Senin tek eksiğin boy mu sanıyorsun en başta tipsizsin ve fakirsin tipi ve parası olanlar harem kurarken sende ezik ezik boyum kısa diye ağla puhahahah
Üstteki karının yoruma bak senin gibi kamilin lafı geçersiz o beni onayladı daha vae mı diyecel bir şey
Senin gibisine öyle demeleri normal o kız da biliyor sende tip ve para olmadığını o yüzden öyle diyor gururuna neden yediremiyon ki tipsiz ve fakir olmayı? Olay tip ve para avel
20 yaşındayım 80 yaşına gelincede aile evinde yaşicam işim yok mesleğim yok evlenmem asla bu tiple imkansiz çirkinim ve boyum kısa bu dünya uzerinde kime beni beğenmez evlenmem imkansız ölene kadar aile evinde yaşicam
O kızın sevgilisi 188 fakir tipsiz haydi ağla
Ben senle tanişırım ciddiysen konuşalım
Kesin öyledir
Kuran çarpaın annemin babamın uzerine yemin ederim diş gorunuse asla bakmam sadece karaktere bakarım
Cunku kisa yani başka ne nedeni olabilir cevabını vermişsin
Kadınlar çirkin obez de olsa biz kabul ediypruz ama boy objesi varlık
Uzunların bakmadığı hemcinslerin de var
Erkekler hiçbie şeye önem vermiyor severse oluyor sizin gibi kriter müpteleası değiliz ki o koyduğunuz kriterleri bile diğerlerinden etkilenip koyuyorsunuz kendi özgğn fikirleriniz bile yok kankan falan da değilim surıca
Verecel cevabın kalmadı anlaşılanfkffkfkd
Kendin gibi zannstme herkesi
Yok öyle bır sey
Vat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu kadar genelleme seni yoruyor ve özgüvenini zedeliyor belli 😔 Sosyal medyada gördüğün şeyler hayatın tamamı değil. Orada daha çok kalıp tipler öne çıkarılıyor.
Birçok kız için karakter, güven duygusu, saygı ve mizah boydan çok daha önemli 💛 1.80 altında olup çok mutlu ilişkiler yaşayan çok erkek var. Kendini boyuna indirgeme lütfen 🙏✨