Hangi kıza sorsam sevgilisi 1.80 üstü sokakta yeni nesil çiftlere bakıyorum hepsinde erkeğin 1.80 üstü olduğu belli 1.50 sinden tut 1.70 ine olan her kızın sevgilisi 1.80 üstü neden böyle
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Şu zamana kadar 180 sevgilim olmadı aramadım da
Yaşın kaç
22
Bilmem uzun erkekler hep önde maalesef
Hayır sevgilim yok ama kariyeri iyi olan bi erkek kısa da olsa ilgi görür mesela
Önde değiller siz sadece onları erkek görüyorsunuz uzun boylu olmayanlar 3. cinsiyet gibi bir şey sizin için
Hayır değil ben kısayım evet eşim uzun olsun istiyorum ama zaten kısa olduğum için çocuklarım uzun olsun diye istiyorum ama eğer 1.70 falan olsam 1 72 biriyle bile olurdum hiç problem değil.
1.70 kızlar da ben 1.50 olsam 1.72 birine bakardım diyor kaldı ki 1.70 kızın dediği mantıklı niye kendi boyuna uygun erkeği kabul etmiyorsun çocukların uzun olsa ne olacak
Çocuklarım benim gibi boy stresi yaşasın istemiyorum çünkü. bence kadın ve erkek aynı boylarda olunca cinsellik daha iyi oluyor o yüzden bu fikirdeyim başka kızların fikirleri beni ilgilendirmez
Kısa erkek kimden ilgi görecek pardon 1.50 1.60 kız ben kısayım çocuklarım uzun olsun istiyorum diyor 1.65 1.70 ler ben de uzunum o yüzden uzun birini isterim 1.75 erkeğin yanında topuklu giyemem diyor kimden ilgi görecek acaba
Yav yürüyün gidin uzun olmayan erkekleri anca kendi aranızda paslıyorsunuz kısa kıza gidiyoruz kendinle aynı boyda kız bul diyor kendimize yakın kızlara gidiyoruz o da kendin gibi kısa kız bul diyor senin boy stresinin çözümü uzun erkekle olmak değil uzun boy algını yıkmak
Boy stresim benimle alakalaı kendi boyum kısa diye üzülüyorum tamam mı ömür boyu erkek olmadan da yaşarım ben.
Herkesin bi ruh eşi var bu boy mevzusuna takılan kızlarla olmak zaten akıl işi değil
Fiziksel özelliklere bu kadar takılan kızları sen de kafana takma
😂😂😂 kendi kendini yermene patladım madem boya takılan kızlar kötü sen niye o kızlardansın sen de takılma boya
Ben boya takılmıyorum hayatıma hiç erkek girmedi ama eğer girerse ve seversem boyuyla ilgilenmem
Ama direkt kendim seçicek olsam uzun olsun isterim neden istemiym. sadece sırf kısa diye kimseyi reddetmem dedim
Uzun istemek kısaları reddetmek demek zaten
Değil işte neyse
Şimdi sen bi ünlü beğendin ve sana deseler ister miydin onunla olmak sen evet dersin ama onu istiyosun diye hayatına başka kız girmiycek mi illa ona benzeyen biri mi olmalı ya da
Uzun erkek istiyorsan uzun olmayanı elersin zaten direkt radarında hep uzunlar olur sana yaklaşan 1.70 1.75 leri de arkadaş meteryali olarak görürsün
Hayır sadece tipten yola çıkarsam uzun istiyorum bütün olarak düşününce hangisi daha uygunsa o olmalı
Ünlüyle aynı şey değil benim ünlü olsun diye bir isteğim yok ama senin uzun boylu isteğin var haliyle sadece onlara sevgili gözüyle bakacaksın olay bu yani
Peki anladım o zmn sen sarışın kız istiyosan beyaz tenli siyah saçlı bi kıza aşık olamazsın ve asla evlenmezsin öyleyse
Çünkü onları elersin dimi
Evet öyle bir isteğim olsa öyle yapardım ama o tarz bir isteğim yok
Ben yapmazdım birini seviyosam onu sırf fiziksel özelliğinden dolayı reddetmezdim
Fiziksel özelliğine göre seveceksin zaten kendini kandırma sevgi falan masal bu işler görünüşünü beğenmekle oluyor sen de uzunu beğeniyorsun yine uzunu seveceksin
Neyse çok inatçısın sen net oğlak burcusun
Alakası yok. Boyun kaç senin
Sevgilin varsa boyu kaç
Sevgilim yok
165 mi boyun niye bu kadar alındın ki sen
Sana kaç lazımsa boyum o