Sizce ben doğru bir tepkimi verdim?

Ben yurt dışında yaşıyorum, çalıştığım iş yerinde her milletten insan var ve orada birkaç tane Arap erkeği de var. Geçen haftadan beri benim yakınımdan geçerken el kol hareketiyle hadi hadi hadi diyor, ilk başta stresli bir işi olduğu için koşturma sebebiyle bunu yaptığını zannettim. Fakat kaç defadır her gün beni her gördüğünde böyle yaptı ve bugün de hiçbir yere acele etmiyorken sakin şekildeyken tekrar bunu yaptı.. ve sabrım taştı.. Anladım ki acele ettiği için değil, bilerek bunu yapıyor... Yanındaki diğer Arap arkadaşı da bana böyle yapınca çileden çıktım.. Fakat o an çok acelem vardı, işimi bitirmeye gittim.. İşimi bitirdikten sonra onunla karşılaştım ve onun üzerine doğru yürüyüp yüksek bir ses tonuyla seslendim, senin ne gibi bir sorunun var, her gün neden bana hadi hadi deyip el hareketi ile tavır yapıyorsun, burası Arabistan değil, burası Avrupa ülkesi. Kadınlarla saygılı konuşmayı öğrenmelisin, kültür öğrenmelisin. Bana evimdeki kocam bile bu şekilde hadi hadi diye konuşmuyor. Sen kimsin iş yerinde bana böyle davranacaksın ve iş yerinde bir sürü başka çalışan kadınlar var, git onlardan birisine böyle yap. Bir daha benimle bu şekilde konuşmanı istemiyorum dedim. Daha sonra bizden daha üst seviye olan bir kadın vardı, o da Sırbistanlı kadındı ve hafiften erkeğin tarafını tutuyor gibiydi. Bana diyor ki, bana bile söylüyor bazen öyle şakasına. Ben de ona dedim ki, her kadın senin gibi şakayı normal karşılamaz. Mesela benim karakterim, şakadan hoşlanmıyorum. Sen sorun etmiyor olabilirsin dedim. Ben buraya zaten stresli bir işte çalışmaya geliyorum, bir de tanımadığım bir erkek beni sürekli strese psikolojik olarak sokamaz dedim. Bir insan kötü bir kelime söylememiş olsa bile eğer bunu her gün devamlı söylerse rahatsız edici bir davranışa dönüşür?
Sizce ben doğru bir tepkimi verdim?