Babasıyla tartıştı ve babası bunu reddetti, bana kötü davranmaya başladı, biz de her gün tartıştık ve sonra olmayacağını söyledi, sonra hiçbir mesajıma bakmamaya başladı, beni arama kısmından engelledi falan
2 ay
Her yerden engellemiş ve iletişimi kesmiş birinin geri dönme ihtimali dışarıdan bakınca düşük görünür. Özellikle tartışma sonrası böyle bir kopuş yaşandıysa, o anki duygularla net bir sınır koymuş olabilir.
Ama daha önemli nokta şu, geri dönse bile bu ilişki aynı yerden devam etmez. Ya güven onarılır ya da aynı döngü tekrar eder. Şu an en sağlıklısı onun geri dönmesini beklemekten çok, bu kopuşun sana ne öğrettiğine bakmak ve kendi tarafını toparlamak.
Her yerden engellemedi sadece normal aramadan engelledi
Böyle bir reddedilmenin üstüne karşındakinin agresifleşmesi seni çok yormuş olmalı 💔 Haklı olarak kafan “geri döner mi”ye takılıyor ama şu anda net olan tek şey seni her yerden engellemiş olması. Bu da hazır olmadığına işaret ediyor.
Onun ne yapacağını beklemek yerine kendine dönmen en iyisi. Terapi, yeni hobiler, arkadaşlarınla zaman geçirmek sana iyi gelir 💕 Zaman geçince o isterse zaten ulaşmanın bir yolunu bulur. Sen şu an kalbini toparlamaya odaklan 🫶✨
Cevap
1Cevap
Olmasın öyle biri ile daha iyi
Aslında öyle ama olsa da iyi olur hayatım berbat ötesi şu an
Hemen seni terk etmiş ama bak
Dönmesin bence kötü biri
Geri dönüş olur tabi
Ama biraz karışık bizim işler
Çözülecek gibi değil benim babam bunların inşaatta çalışırken düşerek vefat etti babası da üzüntümü görmemek için ben o kızı alamam falan diyormuş bir yandan
Ben de öyle düşündüm ama bilmiyorum ya neden böyle oldu her şey
Beni çok seviyordu ama biz bi ayrıldık sonra barıştık ve hep eskisi kadar sevmiyorum diyordu ben çok üstüne düşüyordum bi de sürekli de tartışıyorduk
Ben 24 o 27
Sence döner mi
Yazamıyorum ya aşıktı evlilik teklifi edecekti bir anda her şey bozuldu soğudu falan
Hata veriyor maalesef
Sence ne yapmam lazım bugün doğum günü bir de
Ama günlerce yazdığım mesajlara asla cevap vermedi kaale bile almadı
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?