Burada dürüstçe yaşamanın ve sınır çizmenin bedeli ağır hakaretlere uğramak mı?

Gerçekten çok üzgünüm ve sitem doluyum. Bir kadın olarak, evli olduğumu ve hatta kucağımda bebeğim olduğunu açıkça belirttiğim halde sırf birilerinin hadsiz tekliflerine 'hayır' dediğim için en ağır küfürlere, ailevi değerlerime yapılan saldırılara maruz kalıyorum.
Daha da acısı, bu tacizci zihniyeti ve edilen galiz küfürleri burada deşifre etmek istediğimde, moderasyon kuralları 'kişilik hakları' diyerek o şahsı koruyor ama benim çiğnenen onurumu kimse görmüyor.
Sabrım taştı artık.. Bir anneye, bir eşe sırf reddettiği için bu kadar kolay dil uzatılabiliyorsa ve biz susturuluyorsak burada 'insanlıktan' nasıl bahsedebiliriz? İsim verince siliniyor, link verince siliniyor; peki bu şahısların aramızda elini kolunu sallayarak dolaşmasına, başka kadınlara da aynı şeyi yapmasına neden izin veriliyor?
Korkmuyorum ama çok kırgınım. Sırf 'hayır' dediği için bir kadının namusuna saldıracak kadar acizleşen bu zihniyetle baş başa bırakılmak, en az o küfürler kadar ağır geliyor. Sessiz kalmamı bekleyenlere inat, bu çirkinliğin bir parçası olmayacağımı buraya not düşüyorum.
Güncellemeler
1 ay

Zayıf insanların tek sığınağı, karşısındakinin hassasiyetlerini silah olarak kullanmaya çalışmaktır. Senin bu bel altı çabaların, aslında ne kadar çaresiz kaldığının ve o 'asalet' maskenin ne kadar çabuk düştüğünün en net kanıtı. Benim hayatımdaki duygular benimdir ama senin bu nezaketsizliğin ve darlaman her zaman senin utancın kalacak. Seviyene inmeyeceğim, zira oradaki oksijen benim için yetersiz. Şimdi bu 'iyi geceler'ini de al ve gerçekten hayatımdan uza
Burada dürüstçe yaşamanın ve sınır çizmenin bedeli ağır hakaretlere uğramak mı?