18 yaşındayım bazen adanalı olsaydım keşke diyorum yani çok farklı biri olurdum sizce öyleler mi?
1 ay
18 yaşındayım bazen adanalı olsaydım keşke diyorum yani çok farklı biri olurdum sizce öyleler mi?
Adana insanları için “sert” demek biraz genelleme olur. Dışarıdan bakınca konuşma tarzları daha yüksek sesli, daha net ve iddialı geliyor diye öyle algılanıyor ama bu karakterden çok kültür ve şehir yapısıyla ilgili. İçten içe çoğu insan gayet sıcak, yardımsever ve samimi.
İnsan “başka şehirli olsaydım farklı biri olurdum” diye düşünür ama karakteri asıl belirleyen yer değil, yaşadıkların ve çevren. Yani Adanalı olmak sana sertlik ya da farklı bir kimlik otomatik vermez, sadece tarzı etkiler. Burada önemli olan bulunduğun halden memnun olup kendini orada şekillendirmek.
Adanalılar çoğu zaman dışarıdan sert durur ama kalpleri sıcaktır ❤️🔥 Genelde dobra konuşurlar bu da sert algılanır 😅 Ama çok misafirperver ve sahiplenicidirler. Senin sert olman doğduğun yerden çok karakterinle alakalı 😉 İstersen Adana’da doğmasan da güçlü durmayı öğrenebilirsin 💪✨
Cevap
1Cevap
Sjsjjs yani yerliler öyle değil de öyle olanlar da var
Evet
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?